Dachser styrker sit sø- og luftnetværk i Norden

Dachser styrker sit sø- og luftnetværk i Norden

Dachser Denmark A/S har åbnet sit eget nationale sø- og luftfragtkontor i Kolding og er dermed nu også repræsenteret vest for Storebælt. Med det nye kontor i Danmark styrker Dachser Air & Sea Logistics sit netværk yderligere i Norden

Konkurrencen i markedet er hård og presset på kapaciteten stort. For bedre at kunne imødekomme og servicere kunder i hele landet oprettede Dachser Air & Sea Logistics i oktober 2017 et kontor i Kolding for på den måde at styrke netværket og på længere sigt væksten.

- Kolding er et vigtigt knudepunkt. Varer fra det nordlige Tyskland sendes via Kolding, og byen er også hovedkvarter for mange store danske virksomheder, siger Juha Isohanni, Managing Director Nordic Air & Sea Logistics.

- Med vores tilstedeværelse i Kolding kan vi tilbyde vores kunder en endnu bedre udveksling af varer, både i Norden og på verdensplan, forklarer Isohanni.

Med det nye kontor udvider Dachser sin portefølje af egne filialer i Norden, der i forvejen omfatter en filial i Hvidovre og fire i Finland.

- Allerede i dag varetager vi sø- og luftfragtsaktiviteter for vores kunder i Vestdanmark, men nu er tiden kommet til at være til stede lokalt i respekt for vores kunders lokale behov, siger Peter Winge, Country Manager Air & Sea Logistics Denmark.

I dag har Dachser Air & Sea Logistics 172 egne kontorer og over 4.000 medarbejdere, som genererede salg for omkring 1,5 milliarder euro i 2016. Med det nyoprettede kontor i Kolding spænder udbuddet af services hos Dachser Denmark A/S over alt fra sø- og luftfragt over transport- og kontraktlogistikløsninger til toldbehandling og rådgivning.

-hawin

5/2 2018