Dachser udvider sit udvalg af LCL-ruter

Dachser udvider sit udvalg af LCL-ruter

Dachser er logistikleverandør inden for stykgods på det tyske og europæiske marked med et tæt forbundet netværk for vejtransport og søfragt. I 2018 lanceres 26 nye LCL-forbindelser (Less than Container Load), og samtidig øger Dachser nu frekvensen af afgange fra hver anden uge til hver uge for seks af de eksisterende ruter

Timing er altafgørende i forhold til LCL-services: ved at samle stykgods og koordinere tidspunkterne for de faste containerafgange mellem forskellige havne, får kunderne en bedre planlægning, bedre transittider og transparens i logistikkæden. For eksempel er transittiden mellem Bangalore og Hamborg 22 dage.

Indtil videre har Dachser pr. 1. juni 2018 føjet følgende ruter til sine faste LCL-transporter med samlegods: ugentlige LCL-afgange fra Bremen til nye destinationer i USA (Los Angeles, New York, Chicago, Boston, Houston, Atlanta og Charlotte); fra Hamborg til Indien (Nhava Sheva og Chennai); og fra Hamborg til New Delhi. I den anden retning er der ruter fra Chennai og Nhava Sheva til Hamborg, suppleret med forbindelser fra New Delhi og Bangalore til Hamborg. En anden ny forbindelse er den ugentlige afgang fra Shanghai i Kina til Santos i Brasilien, og ud af Antwerpen vil Dachser tilbyde ruter til Hong Kong, Veracruz, Singapore, Busan og Nhava Sheva.

- De kunder, der bruger vores LCL-løsninger, vil kunne drage fordel af de attraktive transittider, og af at varerne er hurtigere tilgængelige på slutdestinationen. De vil også få større fleksibilitet og præcision i planlægningen af logistikkæden takket være containerstyring og direkte søfragtsforbindelser, siger Günther Laumann, Head of Global Ocean Freight hos Dachser.

Dachser ser et stort potentiale i at udvide netværket for godstransport via havet som en del af interlocking – en løsning, hvor Dachser Air & Sea Logistics og Dachser European Logistics arbejder tæt sammen for at skabe fuldt integrerede logistikløsninger, der klarer alt fra transport til opmagasinering og individualiserede tillægsydelser.

Dachser håndterer også præ-transporten via sit omfattende netværk for europæisk vejtransport, og kunderne får også gavn af fordelene ved stykgodstransport. Sendingerne kan løbende spores helt fra leverandøren i Europa til en modtager hvor som helst i verden.

-hawin

25/6 2018