Speditionsfirma ekspanderer i Tyskland

Speditionsfirma ekspanderer i Tyskland

Speditionsfirmaet, ALPI, indgår per 1. februar 2013 en strategisk aftale med tyske 24plus logistics network

ALPI, med hovedsæde i Herning samt afdelinger i Greve, Odense og Århus, har de seneste år oplevet en stor vækst i transporter til og fra Tyskland.

Nu tager firmaet endnu et skridt på vækstvejen ved at starte et samarbejde med tyske 24plus, som er et af Europas førende netværk indenfor transport af stykgods.

Det nye samarbejde, betyder at speditøren tilbyder kunderne endnu flere afgange til og fra Tyskland, ligesom leveringstiden fra leverandør til kunde også bliver forbedret. 

Administrerende direktør for ALPI, Niels Arne Markussen, er ikke i tvivl om, at samarbejdet giver store fordele.

- Vi har de sidste to år haft en vækst på ca. 25 % i transporter både til og fra Tyskland. Men det er vigtigt for os, at vi konstant fornyer os og forbedrer vores produkter til gavn for vores kunder, siger Niels Arne Markussen.

Netop leveringstiden er i dag et vigtigt parameter for kunderne og for 24plus forkorter speditionsfirmaet leveringstiden til og fra mange europæiske destinationer.

24plus er et stort netværk af speditionsfirmaer og består af i alt 66 logistikpartnere fra Tyskland og resten af Europa. Det centrale distributionslager er beliggende i Hauneck ved Kassel og er omdrejningspunktet for de mere end syv millioner forsendelser, der årligt håndteres via netværket. 

24plus råder over i alt 800.000 kvadratmeter til lager og håndtering, og der er ca. 5.500 personer ansat i netværket.

Peter Baumann, administrerende direktør hos 24plus, forventer sig meget af samarbejdet med ALPI.

 -ALPI i Danmark har mere end 20 års erfaring med international stykgodstransport og matcher perfekt vores ønsker om service samt god og tæt dialog med kunderne. ALPI's kompetencer vil helt sikkert gavne 24plus – og dermed også vores kunder, udtaler Peter Baumann.

-hawin

23/1 2013