Speditør åbner kontor i Aarhus

Efterspørgslen efter behandling af tolddokumenter får Dan Spedition til at slå dørene op på Aarhus Havn

I Danmarks største containerhavn, Aarhus Havn, anløber skibe, og skibe lægger fra kaj igen døgnet rundt. Travlheden har fået Dan Spedition til at åbne kontor i Aarhus den 1. marts 2013. 

- Konkurrencen har stort set ikke været eksisterende i Aarhus, når rederier og shippingfirmaer har haft brug for at få eksperter til at udarbejde tolddokumenter og sørge for, at containerne kan komme ind og ud af havnen. Derfor er vi af flere firmaer blevet opfordret til at åbne kontor i Aarhus, og det gjorde vi så den 1. marts, siger Henrik Ragn, der er ejer og direktør i Dan Spedition A/S, der har hovedkontor i Padborg.

Eksperter i toldpapirer

Kontoret i Aarhus bliver ledet af Torben La Cour, som er speditør og et kendt ansigt i den århusianske speditionsbranche. Han har 13 års erfaring i branchen og har gennem otte år arbejdet med toldbehandling og kender shippingbranchen ud og ind. Senest kommer han fra et job hos Unique Solutions.

- Vi er eksperter i tolddokumenter og kan hjælpe shippingvirksomheder og andre virksomheder med deres tolddokumenter i forbindelse med import og eksport. Vi kan også være behjælpelige med alt, hvad der skal til for at få containerne ind og ud af havnen. Vi kører flere gange om dagen til havnen med vores kunders dokumenter, som SKAT skal se.

- Vi oplever også, at flere og flere helt outsourcer arbejdet med toldpapirer, så de kan bruge kræfterne på vækst i deres forretning i stedet for at bruge krudt på at holde styr på de mange og kringlede toldregler, siger Henrik Ragn.

-hawin

5/3 2013