ncnielsen
ncnielsen
ncnielsen

 

A.P. Møller - Mærsk tilslutter sig Dansk Industri

A.P. Møller - Mærsk tilslutter sig Dansk Industri

Danmarks største virksomhed melder sig ind i Dansk Industri og tilfører dermed organisationen mere end 105.000 ansatte i 130 lande til værdikæden inden for transport og logistik. Med A.P. Møller - Mærsks medlemskab er hele transport- og logistikbranchens værdikæde herhjemme fremover samlet i en og samme erhvervsorganisation

I Dansk Industri glæder man sig over det nye samarbejde.

- Vi har i flere år haft et tæt samarbejde med A.P. Møller - Mærsk igennem en række Mærsk-ejede datterselskaber, der allerede optræder som medlemsvirksomheder. Nu træder transport- og logistikkoncernen A.P. Møller - Mærsk som samlet selvstændig virksomhed ind i Dansk Industri, og vores bånd styrkes yderligere. A.P. Møller – Mærsk er en global samfundsaktør med blandt andet store ambitioner på den grønne omstilling. Det er ambitioner, vi er fælles om, og jeg ser derfor en stor værdi i samarbejdet på tværs af værdikæder med udgangspunkt i vores fælles kompetencer, siger Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri.

Med medlemskabet af Dansk Industri tilfører A.P. Møller – Mærsk, - og virksomhedens tilhørende selskaber, - mere end 105.000 ansatte i 130 lande til organisationens værdikæde inden for transport og logistik.

Medlemsskabet passer ind i virksomhedens strategiske retning
- Vi ser frem til et tættere samarbejde med Dansk Industri og ikke mindst til at blive en del af Dansk Industris brede netværk af danske virksomheder. Medlemskabet supplerer vores øvrige engagementer med brancheforeninger i Danmark rigtig godt. I og med at Mærsks aktiviteter strækker sig ud over shipping og har et markant fokus på at udvikle logistik-forretningen på land, passer medlemskabet oplagt godt ind i vores strategiske retning, siger Caroline Pontoppidan, SVP, General Counsel & Head of Corporate Affairs, A.P. Møller - Mærsk.

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, der repræsenterer over 19.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Dansk Industri varetager medlemmernes arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af tusindvis af aktive medlemmers opbakning og engagement.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

24/10 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.