FedEx lancerer Small Business Grant-konkurrence i Europa

FedEx lancerer Small Business Grant-konkurrence i Europa

En samlet præmiepulje på næsten DKK 1.860.000 er på højkant til at hjælpe små virksomheder i 16 lande med at vokse. Europæiske SMV'er med 50 ansatte eller færre kan deltage

FedEx Express, et datterselskab af FedEx Corp. og et af verdens største eksprestransportfirmaer, har netop lanceret Small Business Grant-konkurrencen i Europa.

Konkurrencen tilbyder en samlet præmiepulje på næsten DKK 1.860.000 til små europæiske virksomheder for at hjælpe dem med at vokse og nå deres næste ambitioner. For første gang afvikles konkurrencen som en enkelt paneuropæisk konkurrence, der er åben for små virksomheder baseret i 16 forskellige lande.

Konkurrencen er åben for profitable små virksomheder med 50 ansatte eller mindre i følgende europæiske lande: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Israel, Italien, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Spanien og Det Forenede Kongerige Storbritannien.

15 finalister vil blive udvalgt til at konkurrere om hovedpræmien (DKK 375.000) eller en af de tre Judges Choice Awards-priser: Digital ekspertise, Bæredygtighedsforkæmper og Innovativ geni (DKK 110.000 hver).

Udover finalisterne, der konkurrerer om en af de fire præmier, der uddeles af juryen, deltager virksomhederne som ikke er blandt finalisterne i den offentlige afstemningsfase og kan vinde People's Choice Award-prisen i deres land, hvilket medfører yderligere 15 vindere, der hver modtager DKK 75.000.

- At drive en lille virksomhed er hårdt i de bedste tider, men de sidste 18 måneder har virkelig skubbet små og mellemstore virksomheder til at tilpasse sig for at overleve, siger Helena Jansson, SVP Finance International, FedEx Express og Small Business Grant jurymedlem.

- Gennem Small Business Grant-konkurrencen vil vi stå bag vores små virksomheder, hjælpe dem med at nå deres drømme og skrive det næste kapitel i deres historie.

For at deltage behøver virksomheder ikke at være en nuværende kunde eller have en aktiv forsendelseskonto hos FedEx Express. Konkurrenceperioden er åben fra den 15. september til den 20. oktober 2021.

De 15 finalister vil blive annonceret den 17. november 2021, og den offentlige afstemning til People's Choice Awards-priserne åbnes. Alle vindere annonceres den 26. januar 2022.

FedEx Small Business Grant-konkurrencen blev etableret i USA i 2012 og fortsætter med at ekspandere år efter år rundt om i verden.

I Europa blev konkurrencen for første gang lanceret i 2016 i tre lande, der blev til fem lande inden 2019. Nu lanceres den for første gang i 16 lande i hele Europa for at give flere muligheder for små virksomheder, der viser passion og innovation i regionen.

-hawin

Besøg www.fedex.com/grant for ansøgningsprocessen og vilkårene.

 

Læs mere om transport & distribution

16/9 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.