Første spadestik ved motorvejenDS Flexhal har allerede opført flere byggerier i det blomstrende industriområde ved Onsild. Her ses det kommende domicilbyggeri for Hans Jensen Transport A/S.

Første spadestik ved motorvejen

Hans Jensen Transport, der har til huse i Mariager, flytter til Onsild ved Hobro. Derfor har vognmandsforretningen og DS Flexhal sammen taget første spadestik til nyt domicilbyggeri

Hans Jensen Transport A/S og DS Flexhal har netop taget første spadestik til et nyt domicilbyggeri, bestående af administration, værksted, lager/teknik, velfærdskontor samt en vaske- og stålhal.

Det samlede etageareal er på knapt 2.500 kvadratmeter.

- Vi er stolte og glade for, at Lars L. Jensen – ejer af vognmandsforretningen Hans Jensen Transport A/S, har valgt DS Flexhal til at opføre deres nye domicil, fortæller Anette Storm, regionsdirektør for DS Flexhal.

- Det er med stor forventning og tillid, at vi ser frem til, at bygningen bliver rejst. Vi får en fantastisk udsigt over det smukke landskab og samtidig er vi placeret helt optimalt i forhold til vores transportvirksomhed, med kun få 100 meter til motorvejen. Vi glæder os meget til at flytte ind i de nye lokaler, fortæller Lars L. Jensen.

 

Første spadestik er nu taget til nyt domicilbyggeri for Hans Jensen Transport A/S. Fra venstre økonomichef Martin Boe Pedersen (HJT), direktør Lars L. Jensen (HJT), hans hustru Gissela Jensen (HJT), regionsdirektør Anette Storm (DSF) og projektleder Ole Bech Olesen (DSF). 

 

 

 

Læs mere om transport & distribution

22/6 2018