License to deliver

License to deliver

For femte gang har DHL haft rollen som officiel logistikpartner bag kulisserne til en ny James Bond-film. Denne gang gælder det 'No Time To Die', der får premiere i Danmark i april 2020

Lige siden Casino Royale i 2006 har DHLs logistikeksperter været ansvarlige for transport- og logistikløsningerne i forbindelse med optagelserne af 007-filmene. Og det gælder også for den nyeste film, No Time To Die, hvor DHL med præcision transporterede alting rundt på hele kloden med fly, skib og køretøjer for at overholde filmplanen.

- Det er afgørende for blockbuster-produktioner af denne størrelse, at leveringen af udstyr sker til tiden og på rette sted. Takket være vores internationale netværk og de velorganiserede processer, der udføres af vores medarbejdere til lands, til vands og i luften, kan DHL imødekomme disse særlige krav. Vi er for femte gang stolte af at have støttet den berømte Secret Service agent i hans bestræbelser på at redde verden, siger Frank Appel, der er adm. direktør for Deutsche Post DHL Group.

Som logistikpartner sørgede DHL for at filmenhederne altid havde det rigtige udstyr til rådighed på rette tid og sted. Filmudstyret blev flyttet mellem locations i Norge, Jamaica, Italien og over hele Storbritannien.

- Vi er faktisk en one-stop-shop i forhold til den transport, et produktionsselskab har behov for, til at skabe en film, og hvad enten vi skal levere med bil, fly eller skib, er vi fokuseret på at sikre kontinuitet i filmproduktionen.
Når det haster eller drejer sig om sidste-øjebliks-forsendelser, benytter vi os også af vores Express-netværk. Og for at holde trit med de strenge og skiftende internationale regler for fragt, er vi nødt til hele tiden at være de førende på området og virkelig bringe vores logistikekspertise i spil. Den nye James Bond-film har været endnu en god mulighed for at vise, hvad vi kan levere. Og vi er meget påpasselige med det materiel, andre udviser os tillid til at transportere rundt, siger John Meller, der i DHL har været den projektansvarlige for No Time To Die-logistikken.

-lipe

 

Læs mere om transport & distribution

18/2 2020
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.