Ny Sales Manager i Dachser

Ny Sales Manager i Dachser

Monika Kasten tiltræder som ny Sales Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding. Den nye salgschef skal være med til at styrke virksomhedens position på vejtransportmarkedet i Vestdanmark

Dachser Denmarks nye salgschef i Kolding har over 20 års erfaring inden for salg, ledelse og logistik. Monika Kasten er uddannet speditør og har tilbragt 15 år af sin karriere i transportbranchen hos Nagel Group. Senest kommer hun fra en stilling som Business Development Manager hos Abena i Aabenraa, hvor hun blandt andet var projektansvarlig inden for fødevareindustrien og derudover arbejdede med segmenterne industri & handel og byggemarkeder. Ydermere havde hun fokus på forretningsudvikling, kontraktforhandlinger og key account-kunder.

-Med sine mange års erfaring inden for især salg og ledelse og sin stærke sans for at tænke strategisk bliver Monika Kasten et stærkt kort i vores salgsorganisation, fastslår Per Jensen, General Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding.

Vækst i Vestdanmark
Ifølge Per Jensen er alle forudsætninger nu på plads for, at Dachser kan tage yderligere markedsandele i området for hans filial, Vestdanmark.

-Jeg er overbevist om, at vi med Monika som en del af teamet vil kunne styrke vores tilstedeværelse på markedet for vejtransport af stykgods, og jeg ser frem til, at vi kan få frigivet endnu mere potentiale i filialen og opbygge langsigtede relationer inden for vores kernekundesegmenter, fortæller Per Jensen videre.

Den nye Sales Manager glæder sig også til at komme i gang med arbejdet og få et dybere indblik i den overordnede strategi, som hun skal være med til at implementere.

-Det netværkssystem, der er hos Dachser, finder man ikke andre steder – det er helt unikt, og det glæder jeg mig til at skulle ud at sælge og præsentere for kunderne, fortæller Monika Kasten, Sales Manager for Dachser Denmark i Kolding, og fortsætter:

-Salg har altid været en del af mit liv på den ene eller anden måde, og jeg elsker nye udfordringer. Jeg glæder mig til sammen med salgsteamet at lægge en plan for, hvordan vi kan bidrage til at arbejde sammen for at nå målene i filialens vækststrategi.

-lipe

Læs mere om transport & distribution

15/9 2021

Arbejdsbeklædning

Fødevaretransport

International Transport

Messer

National distribution

Pakkedistribution

Tempereret lager logistik

Tilføj dit firma her.
Send en mail.