jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

UPS bruger virtual reality til at Træne sikker kørsel

UPS vil bruge Virtual Reality (VR) briller til at simulere køreoplevelsen på byens gader. Med VR lærer eleverne at lokalisere og identificere farer på vejen og samtidigt får eleverne undervisning der er nemmere at huske

Virksomheden begynder deres VR træning i september på ni UPS træningscentre. Brugen af VR til lære om sikkerhed viser UPS’s engagement i at bruge den nyeste og bedste teknologi til at beskytte medarbejderne på vejene og borgerne i de samfund, som de arbejder i. 

IT eksperter hos UPS har skabt indhold, der kræver brug af syn og hørelse til VR-briller som for eksempel HTC Vive. Eleverne der bruger VR, skal mundtligt identificere potentielle farer på vejen, for eksempel fodgængere, parkerede biler og modkørende trafik. 360 graders visning gør VR-brillernes visning realistisk ned til mindste detalje.

- Virtual Reality er et stort teknologisk skridt inden for sikkerhedstræning af chauffører, siger Juan Perez, UPS chief information and engineering officer.

- VR skaber et meget realistisk gadebillede, der vil fange selv de yngste chaufførers opmærksomhed, som kender teknologien fra videospil.

VR-træningsenhederne erstatter de touchscreen enheder som UPS tidligere har brugt i undervisningen om farer på vejen. Indtil videre er VR-oplæringen kun for chauffører der skal køre pakkeleveringskøretøjer. Virksomheden udforsker desuden både VR og Augmented Reality (AR) til træning lastbilschauffører.

I øjeblikket har UPS otte træningscentre i USA og to i Europa. Endnu et træningssted er planlagt til at åbne i USA senere i år.

På UPS træningscentrene undervises eleverne i de grundlæggende færdigheder i at køre leveringskøretøjer, og de lærer at levere pakker gennem en praktisk tilgang. Elever øver sig desuden i at køre UPS leveringskøretøjer i en kulisse af en udendørs by med rigtige gader og fortove og simulerede leverings- og opsamlingssteder.  

Træningscentrenes brug af den nyeste teknologi understøtter sikkerhedskulturen i UPS. Virksomheden har mere end 9.000 chauffører i deres Circle of Honor, som er en gruppe af elite chauffører, der gennem 25 år ikke har været ude for en ulykke der kunne være undgået. 

Det første UPS træningscenter åbnede i Landover, Md., i 2007. Oplæringen er baseret på filosofien ”Lær mig. Vis mig. Lad mig” – og starter før eleverne begynder den mere intensive træning på vejene. Næsten 9.000 chauffører er udlært fra UPS oplæringssteder siden 2007.

- Oplæringen er helt grundlæggende, og Virtual Reality gør den levende, siger Jeanne Lawrence, UPS Integrad expansion director.

- VR komplementerer oplæringen i den virkelige verden på en måde, der engagerer vores medarbejdere i UPS oplæringsprogrammer.

-hawin

Læs mere om transport & distribution

23/8 2017