jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Bewi Group udnævner direktør i Danmark

Bewi Group udnævner direktør i Danmark

Den nordiske Bewi Group har udnævnt Karl Erik Olesen, 53, til direktør for koncernens datterselskab i Danmark, Bewi Flamingo A/S. Udnævnelsen er udtryk for, at man yderligere ønsker at styrke sin position som en stærk kundefokuseret partner på selskabets kerneområder - bygningsisolering, emballager og tekniske komponenter

Bewi Group er en af Nordens største aktører inden for råvarefremstilling og produktion af bygningsisolering og emballager til fødevare, medicinal og tekniske artikler af EPS, ligesom specifikke produktkomponenter også er en del af sortimentet.

Christian Bekken, der er CEO i Bewi Group siger:

– Den danske Flamingo-virksomhed er en særdeles vigtig aktør inden for innovation, design og fremstilling af emballage- og produktkomponenter. Derudover har vi etableret forretningsområdet Bewi Insulation Denmark, der det seneste år har positioneret sig med bygningskomponenter på det danske marked.

- Vi har derfor også netop påbegyndt etablering af en ny fabrik i forbindelse med den bestående i Hobro, hvilket væsentligt vil udvide produktionskapaciteten. Samtidig har vi fundet det vigtigt at have en stærk lokal ledelse, og vi glæder os over at kunne udnævne Karl Erik som direktør i det danske datterselskab. Han er en af de mest vidende på EPS-området i Danmark.

Karl Erik Olesen har siden fusionen med Bewi været salgsdirektør i den danske del af koncernen, og har haft ansvaret for den daglige ledelse.

Og så har han i en menneskealder arbejdet med Flamingo. Han var tidligere salgschef for området hos DS Smith Packaging Denmark A/S samt salgs- og distriktschef i SCA Packaging Denmarks Flamingo-division. Karl Erik Olesen indgår fremover også i Bewi Groups nordiske Management Team.

– Det er naturligvis spændende at skulle stå i spidsen for den danske del af koncernen, hvor vi konstant skal tilpasse os markedet og vores kunders krav, og hvor kundeservice ikke er en afdeling, men en attitude i virksomheden. Vi passer særdeles godt ind i Bewi-familien, hvor vi alle bliver stærkere af den fælles styrke.

- Og med et nyt stort forretningsområde, en lang række udviklingsprojekter på de bestående samt en stor kapacitetsudvidelse, så er der tale om en udfordring, som jeg ser frem til at tage på mig, siger Karl Erik Olesen.

Bewi-koncernen har produktion af EPS-produkter i Norge, Sverige, Finland og Danmark fordelt på 19 fabrikker, hvoraf de fire fabrikker er placeret i Danmark og beskæftiger 114 medarbejder (Holbæk, Tørring, Østbirk og Hobro). Koncernen ejes med 50% af den norske familie Bekken gennem BEWi Holding og med 50% af Verdane Capital.

-hawin

Læs mere om transportemballage

11/5 2017