jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Grønt guld til blå paller

Grønt guld til blå paller

Den globale leverandør af emballage- og palleløsninger, Chep, er netop kåret som en af verdens top 1% mest bæredygtige leverandører – for andet år i træk

Det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis, der vurderer bæredygtigheden i virksomheders forsyningskæder, giver grønt guld til Chep blå paller.

Det er resultatet af EcoVadis’ seneste undersøgelse, som  ranglister 20.000 leverandører fra 150 industrier på tværs af 110 lande.

Chep blåstemples med den absolutte topkarakter for sin CSR-indsats på flere områder: Miljø, arbejdsforhold, fair forretningsmodel og ikke mindst værdikæden.

Og det er især Cheps arbejdsforhold og forretningsmodel, der høster ekstra mange point til palleleverandøren.

- Vi er utroligt glade for anerkendelsen af vores CSR-arbejde. Det er både en belønning af vores bæredygtige forretningsmodel, vores partnerskaber med nøgleaktører gennem hele værdikæden og vigtigst af alt den passion og det store engagement, som vi mærker hos vores medarbejdere. Det hjælper os alt sammen med at gøre verdens værdikæder mere bæredygtige, siger Iñigo Canalejo, CSR-chef for Chep EMEA.

EcoVadis’ vurdering tager afsæt i 21 CSR-indikatorer, og metoden bygger på internationale CSR-standarder, herunder the Global Reporting Initiative, UN Global Compact og ISO 26000.

-hawin

Læs mere om transportemballage

27/1 2017