Henkel udvider pallestrømmen og Chepsamarbedet i Europa

Henkel udvider pallestrømmen og Chepsamarbedet i Europa

Henkel, der er global leder indenfor varemærker og teknologiske løsninger, har underskrevet en ny femårig kontrakt med CHEP for brugen af palle pooling ydelser i Europa.

Aftalen omfatter to signifikante ekspansionsprojekter, og betyder at yderligere tre millioner paller er skiftet fra hvide engangspaller til CHEPs blå palle-flows, på tværs af Henkel’s europæiske netværk, i løbet af de sidste 15 måneder.

- Omkostningsforbedringer, bæredygtighed og service har været de fundamentale drivkræfter for ekspansionen med CHEP, såvel som den strategiske tilpasning til CHEP, der er vores anerkendte langvarige partner på tværs af vores globale forsyningskæde, udtalte Torsten Roewekamp, Team Leader Purchasing Warehousing & Logistic Equipment i Henkel.

Henkel har en førende markedsposition på globalt plan inden for forbruger- og industrivirksomheder og er kendt for varemærker som Persil, Schwarzkopf og Loctite.

Virksomheden er organiseret i tre globale driftsvirksomhedsenheder: Vaskemidler og husholdning, skønhedspleje samt tætning og overfladebehandling. Dax-30 virksomhedens hovedkvarter ligger i Düsseldorf, Tyskland og beskæftiger cirka 50.000 medarbejdere i mere end 120 nationer på verdensplan.

De to vigtigste europæiske ekspansionsprojekter involverer Henkels forretningsenhed for vaskemidler og husholdning i Central- og Østeuropa, herunder Polen, Ungarn, Østrig og Serbien, der skiftede paller i juli 2015 og Henkel’s forretningsenhed for skønhedspleje, der skiftede til CHEPs palle-flows i januar 2016 og som dækker vigtige markeder i Tyskland, Frankrig, Italien og Slovenien.

Begge projekter er nu rullet helt ud. Aftalen blev underskrevet i juli på Henkel 1GSC-hovedkvarteret (1 globale forsyningskæde) i Amsterdam.

Rob Sloan, CHEP Vice-President, Global Accounts, sagde:

- Udvidelsen af den europæiske aftale mellem Henkel og CHEP fremhæver den betydelige værdi, der er skabt gennem dette strategiske partnerskab. Vi har samarbejdet meget åbent om at udvikle en langvarig model, der er opbygget på fortræffelig service, effektiv omkostningsminimering, standardisering af procedurer og bæredygtighed. Den europæiske aftale opstiller en klar ramme indenfor hvilken, vi kan fortsætte vort samarbejder med at opbygge en effektiv og værdifuld forsyningskæde.

Henkel samarbejder med CHEP i Europa, Amerika og Stillehavsområdet.

-hawin
29/11 2016