Ny salgsdirektør hos Palcut

Ny salgsdirektør hos Palcut

Specialisten i løsninger til automatisk palletering, Palcut ved Holstebro, styrker salg og markedsføring med ansættelsen af Michael V. Jensen som salgsdirektør

Michael V. Jensen, 58 år, er per 1. marts ansat som salgsdirektør/CSO hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro. Det er en nyoprettet stilling med ansvar for Palcuts globale salg og markedsføring af friktionspapir og automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i industrien.

Michael V. Jensens opgave bliver at fortsætte og udbygge den positive udvikling, hvor Palcut har installeret mere end 500 løsninger til primært den europæiske drikke- og fødevareindustri. Palcut er førende i Skandinavien inden for automatiseret pålægning af friktionspapir i form af mellemlægsark på paller i palleteringslinjer.

- Palcut har et stærkt koncept og en solid kundebase. Covid-19 har skabt yderligere fokus på at automatisere end-of-line palleteringen og dermed reducere bemandingen, så virksomhederne kan minimere deres sårbarhed og sikre forsyningen af fødevarer til butikkerne. Det har vist sig at være guld værd det seneste år, og denne trend vil fortsætte, fastslår Michael V. Jensen.

Michael V. Jensen har varetaget lederjobs inden for produktion og logistik, heraf de seneste 22 år inden for internationalt B2B-salg. Han kommer fra et job som direktør for produktdivisionen hos Riantics i Arden (tidligere Qubiqa Logistics), hvor han har haft fokus på den globale udvikling af forretningen og key-account management.

Tidligere har han været area sales manager hos SBS i Svendborg med ansvar for det engelske og amerikanske marked samt sales operations manager hos Dali USA Inc., hvor han gennem fire år opbyggede deres amerikanske organisation til salg af hifi-højttalere. Fra 1996-2004 var han ansat i Cerwin Vega Europe, hvor han sluttede som general manager for EMEA.

Ifølge Michael V. Jensen var det hos Cerwin Vega, at han fik interessen og lært salgshåndværket:

- Min chef sendte mig på et to måneders roadtrip i USA, hvor jeg lærte at canvasse og supportere forhandlere. Det var i høj grad learning by doing.

Michael V. Jensen er oprindeligt uddannet klejnsmed hos Epan Maskinfabrik og har senere videreuddannet sig til maskintekniker på Randers Tekniske Skole (i dag Tradium). Resten har han lært sig ud fra mottoet: Hvis andre kan, så kan jeg også.

- Potentialet for Palcuts end-of-line løsning er kæmpestort, fordi vi kan kombinere en høj grad af driftssikkerhed med markante besparelser og bæredygtighed. Jeg vil bruge hele min internationale erfaring til at styrke vores afsætningskanaler på tværs af grænserne, slutter Michael V. Jensen.

Adm. direktør i Palcut, Henrik Thulesen udtaler:

- Palcut er allerede en succes, hvor vi er vokset år for år i både omsætning og indtjening. Stillingen som salgsdirektør er nyoprettet, og med ansættelsen af Michael V. Jensen har vi fået den helt rigtige profil til at accelerere den internationale vækst og skabe øget aktivitet på en række nøglemarkeder.

-hawin

Læs mere om transportemballage

30/3 2021