Palomat øger på bundlinjen

Palomat øger på bundlinjen

Den nordjyske producent af pallemagasiner, Palomat kan se tilbage på et år i vækstens tegn. Flere medarbejdere, flere forhandlere worldwide på nye og eksisterende markeder og ikke mindst en bundlinjevækst på 23% betyder at der er tale om det bedste år i virksomhedens 25 års historie

Interessen for pallemagasinet Palomat er ikke blot stigende i Europe. Også lande som Indien og Kina har også fået øjnene op for produktet. Det er en øget efterspørgsel som har haft indflydelse på antallet af medarbejdere, der i salgs- og konstruktionsafdelingen er steget fra syv til 12 medarbejdere siden marts i år.

- Vi oplever stor interesse fra markedet. Flere og flere virksomheder har fokus på at effektivere deres arbejdsgange med håndteringen af tomme paller samtidig med, at de ønsker at skåne deres medarbejdere. Så omstrukturering, optimering af de interne arbejdsgange og flere medarbejdere har været et must, så vi fortsat kan sikre vores kunder den bedst mulige service, fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos Palomat.

God start på nyt regnskabsår

Siden det nye regnskabsår startede tilbage i oktober, er salget fortsat stigende. Og i november satte afdelingen omsætningsrekord med den højeste månedlige omsætning nogensinde.

Til januar byder de velkommen til endnu en salgsmedarbejder og står samtidig klar med et nyt produkt, som går hånd i hånd med industri 4.0. Et produkt som er klar til at automatisere pallehåndteringen yderligere uden menneskelig betjening.

-hawin

12/12 2017