jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

SkyFresh øger varers holdbarhed under transport

SkyFresh øger varers holdbarhed under transport

Emirates’ fragtdivision, SkyCargo, lancerer nu SkyFresh, der skal øge holdbarheden på temperaturfølsomme ferske varer med kort holdbarhed. Det betyder bedre fragtforhold i et marked med stigende efterspørgsel på ferske varer fra hele verden.

Producenter af frugt, grønt, fisk, blomster og øvrige temperaturfølsomme varer kan i fremtiden få transporteret varer med Emirates’ seneste satsning, SkyFresh.

Det nye tiltag er fragtdivisionens seneste skud på stammen og en specialisering i transport af kortidsholdbare ferske varer, som kræver helt særlige transportforhold. Med SkyFresh tages der hensyn til transporttid, temperaturudsving og iltning.

Mange korttidsholdbare, ferske varer er enormt sensitive, og det betyder, alt afhænger af fragttiden og fragtforholdene. Mange af varerne kræver helt bestemte temperaturer og iltforhold, og derfor har Emirates lanceret SkyFresh, der kan transportere mange typer af ferske varer under forskellige forhold fra deres hub i Dubai.

Stigende efterspørgsel på kulinariske oplevelser
For at sikre de bedst mulige forhold har Emirates SkyCargo udviklet tre forskellige niveauer for transport af sensitive varer.

Basisløsningen SkyFresh er henvendt mod temperaturtolerante frugter og grøntsager, Sky Fresh Breathe henvender sig til temperaturfølsomme og letfordærvelige varer som skårne blomster, udskåret frugt og grøntsager samt frisk fisk, mens SkyFresh Active er den mest omfattende løsning til varer, der ikke tåler nogen former for udsving i temperatur.

De tre niveauer betyder, at forskellige varegrupper opbevares i specialdesignede containerenheder – en såkaldt ’Ventilated Cool Dolly’ -, som sørger for optimal cirkulation af frisk luft og rette temperaturforhold under hele fragten.

Emirates’ fragtdivison har allerede flere specialtransportdivisioner, herunder SkyPharma som fragter medicinalprodukter.

-hawin

 

 

Om Emirates’ fragtdivision og SkyFresh
Emirates’ SkyCargo er den største internationale fragtoperatør i verden. Med et omfattende rutenet forbinder Emirates kunder i over 150 byer i 82 lande på seks kontinenter. Luftfartsselskabet driver den første og største BNP-certificerede multi-lufthavnshub i verden med 8.600 kvadratmeter plads dedikeret til lægemidler. Københavns Lufthavn er nordisk hub for Emirates Skycargo.

Læs mere om transportemballage

7/4 2017