jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

Stabelnæser sikrer kødkasserne

Stabelnæser sikrer kødkasserne

Tænketanken hos Panther-gruppen, JuicefulThings, opnår stor virkning med udviklingen stabelnæser på nye kasser til kød, andre bakkeprodukter og løse varer

Kødforarbejdningsvirksomheder bruger bølgepapkasser i stor stil til distribution af deres varer i detailhandlen. Stablet på paller starter de rejsen til deres bestemmelsessted, og ikke sjældent gennemløber de flere stationer i logistikkæden.

De store transportbelastninger for emballager og palleenheder kræver stor stabilitet og frem for alt en sikker stabling. De nydesignede næser opfylder netop disse krav på optimal måde. På kassernes smalle sider rager der to stabile stabelnæser ud som griber ind de korresponderende steder i bunden på kassen ovenover.

Resultatet er sikkert stablede kasser, som ikke kan skride på pallen.  Næserne giver stabilitet i alle retninger og danner en kompakt enhed af kasser på pallen.

Fanerne som er integreret i sidevæggene, ombøjes ganske enkelt i den forud definerede vinkel og formes således til de stabelnæser, som griber nøjagtigt ind i de tilsvarende steder i bunden på kasserne ovenover.

Når kasserne adskilles igen forårsager næser betydeligt mindre risiko for skader skade end konventionelle løsninger. I modsætning til normale stabelnæser, der stanses ud af fladt liggende materiale og rager lodret op i luften, bliver næserne i den nye version bøjet om og kan således ikke knække lige så let. En yderligere fordel ved denne konstruktion er, at kasserne også kan forarbejdes automatisk.

Stabelnæsernes placering og udformning gør det muligt at trykke brandnavne og design på alle kassens sider, da disse ikke påvirker billed- eller brandmotiverne.

-hawin

Læs mere om transportemballage

27/4 2017