NC Nielsen
A Flensborg køber Trans-LiftDdm.dir. i A Flensborg, Norbert Ravnsbæk (tv.) sammen med Jens Schou og Annette Jonsson, Trans-Lift..

A Flensborg køber Trans-Lift

Den 1. juli 2021 overtog A. Flensborg virksomheden Trans-Lift, og bliver derved en af de førende producenter af el-vogne til sygehuse, lufthavne, have og park, kommuner, handel og industri. Den nye konstellation skal blandt andet bidrage til den grønne omstilling

Trans-Lift er en familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj, der drives og ejes af Annette Jonsson og Jens Schou. De er begge anden generation i virksomheden, som de overtog i forbindelse med et generationsskifte i 2004.

Parallelt med A. Flensborg har Trans-Lift i årtier udviklet og produceret eldrevne køretøjer til intern logistik og transport – agile og kundetilpassede løsninger, der effektiviserer arbejdsgange og har fokus på ergonomi, der forbedrer arbejdsmiljøet.

Hos A. Flensborg forventer de, at den nye konstellation vil give muligheder for at udnytte store synergier inden for produktion, udvikling og salg af Trans-Lifts produkter og deres eget program i elvogne under varemærket AF Truck.

Senere er det planen at begge varemærker samles under et nyt fælles navn – AF Handling.

Til gavn for både produkter og branche

- Med sammenlægningen skaber vi en af Danmarks største producenter af specialiserede elvogne, siger Norbert F. V. Ravnsbæk, administrerende direktør i A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S.

- Vi ser en stor fremtid i sammenlægningen, fordi produktprogrammer og kundegrupper supplerer hinanden perfekt. Ved overtagelsen forøger vi salget og produktionen væsentligt inden for elvogne, så det passer perfekt ind i vores strategi- og udviklingsplan for denne division.

Hos Trans Lift er man overbeviste om at  A Flensborg bliver en rigtig god ejer. Dels fordi er det også en tidligere familieejet virksomhed, og dels fordi AF Truck er et godt match på produktsiden.

- Det vil også være et løft for hele branchen, som vil komme kunderne til gode og ikke mindst deres medarbejdere, der får gavn af vores store fokus på ergonomi, siger Annette Jonsson, direktør i Trans-Lift.

Norbert Ravnsbæk supplerer:

- Overtagelsen passer som fod i hose i A. Flensborgs strategiplan. Den skaber et bæredygtigt grundlag for at videreudvikle vores forretning for eldrevne vogne, så vi fortsat kan levere grønne, bæredygtige løsninger til vores kunder inden for både det offentlige, have og park og det private erhvervsliv.

To stærke navne i den grønne omstilling

De mange års erfaring med at udvikle og producere elvogne giver den nye, store virksomhed et stærkt udgangspunkt for at kunne bidrage yderligere til den bæredygtige omstilling inden for det offentlige og det private erhvervsliv.

Salgsorganisationen fortsætter uændret, og der sker heller ingen ændringer i forhandlernettet, hvor Trans-Lift har et stærkt, internationalt netværk. Planen er at aktivere dette netværk yderligere med det nye og stærkere produktprogram.

-hawin

 

Om A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S

Flensborg udvikler og producerer eldrevne arbejdskøretøjer, som markedsføres under navnet AF Truck. El-vognene bruges inden for parkområdet, kirkegårde, boligselskaber, hospitaler, industri mv. AF Truck bruges til en række applikationer ude og inde og i forbindelse med service, transport og intern logistik. AF Truck er pionerer på området, og siden starten i 1957 er der produceret 15.000 køretøjer.

Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S er grundlagt i 1933 og beskæftiger 30 medarbejdere. Hovedkvarteret ligger på Mørupvej i Herning, hvor alle AF Truck-modellerne produceres, og hvor kunderne desuden finder en butik med udstyr til have og park.

Om TRANS-LIFT

Virksomheden er grundlagt i 1973 og er en dansk, familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj. Trans-Lift er specialiseret i løsninger indenfor elvogne og intern transport.

Trans-Lift har altid haft fokus på at udvikle både gode ergonomiske og miljøvenlige løsninger til logistik og intern transport. Derfor flugter deres sortiment og strategi perfekt med A. Flensborg og AF Truck.

2/7 2021
  • Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    Element Logic Danmark styrker ledelsen med salgsdirektør

    truck ›Kim Ebbe Jakobsen fra Odense skal være med til yderligere at styrke den kommercielle profil hos markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg i et marked med voksende efterspørgsel på lagerautomation og softwareløsninger
  • Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    Bliv godt beskyttet med nye Linde-modeller

    truck ›Sikkerhed for medarbejderne er afgørende i et travlt lagermiljø, hvor der stilles krav om både hurtig, effektiv og præcis varetransport. Netop sikkerheden er i fokus hos Linde, der lige nu lancerer en række innovative palleløftere, stablere og dobbeltstablere med en særligt beskyttet platform og nye sikkerhedsfeatures
  • Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    Sax- og bomlifte er afgørende på Normals kæmpelager

    truck ›Det er vigtigt at Normals lager i Hedensted fungerer optimalt i alle arbejdstimer. For at tingene hurtigt kan blive fikset har virksomheden derfor anskaffet en Manitou 170AETJ bomlift og to PB Platforms saxlifte
  • DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    DM i Skills baner vej for flere gaffeltruckmekanikere

    truck ›SPONSORERET INDHOLD: Der mangler mekanikere i gaffeltruckbranchen. Det vil GAFSAM lave om på. Ved DM i Skills 2024 sætter brancheforeningen af gaffeltruckforhandlere og -reparatører derfor fokus på arbejdet som gaffeltruckmekaniker, og på uddannelsen der skal sørge for, at  flere unge vælger vejen ind i gaffeltruckbranchen   
  • Technicon og Toyota indgår samarbejde   

    Technicon og Toyota indgår samarbejde  

    truck ›Ved at forene deres styrker i et tæt samarbejde vil Technicon og Toyota Material Handling Danmark tilbyde danske industrikunder endnu flere brugertilpassede og skalerbare løsninger inden for materialehåndtering
  • LogiMAT når nye højder

    LogiMAT når nye højder

    truck ›Den internationale messe for intralogistikløsninger og processtyring, LogiMAT 2024 er overstået og bød på fremgang på tværs af flere nøgletal
  • Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    Linde lancerer nyeste lagerteknologi

    truck ›Når Linde-nyhederne dukker op i begyndelsen af 2024 er der ifølge N.C. Nielsen tale om et væld af teknologiske landvindinger, der kan forfine intralogistikken og gøre livet lettere for medarbejdere, der bruger teknologien i hverdagen
  • To nye Manitou til P. Olesen   

    To nye Manitou til P. Olesen  

    truck ›Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren