ncnielsen
ncnielsen

 

Clark får ny norsk samarbejdspartner

Clark får ny norsk samarbejdspartner

Truck Tek AS er ny salgspartner for Clark Europe i Norge. Dermed styrker verdens ældste gaffeltruckbrand sin tilstedeværelse på det skandinaviske marked

- Med Truck Tek har vi fundet en stærk partner for Norge, som på kompetent vis vil støtte vores kunder i regionen. Det strategiske partnerskab ruster os godt til fremtiden i Norge og kan samtidig medvirke til, at vi kan udvide vores tilstedeværelse på det skandinaviske marked yderligere, forklarer Rolf Eiten, CEO i Clark Europe.

Truck Tek har base i Gårdsøya, Brønnøysund i den norske Brønnøy kommune på den norske vestkyst. Ud over at rumme lokaler til administrationen omfatter Truck Tecs lokaler også rummelige værkstedsfaciliteter og et reservedelslager.

I den umiddelbare nærhed ligger en anløbsbro og en flydedok. Den strategisk gunstige beliggenhed tæt på motorvej og lufthavn spiller en vigtig rolle i bestræbelserne på at være så tæt på kunderne som muligt.

Kompetent udbyder af fuld service

Med tilføjelsen af Clarks gaffeltruck til sin produktportefølje er målsærtningen for Truck Tek at blive en af de førende leverandører af gaffeltruck, udstyr til intern transport og serviceydelser til både industrien og offshoreområdet ved at tilbyde kunderne et komplet udbud af materiel og serviceydelser fra en og samme leverandør.

Som Clark-partner distribuerer Truck Tek hele Clark-produktsortimentet i Norge. Ud over gaffel- og warehousetruck i alle klasser står Truck Tek for salg og levering af tilbehør og reservedele, og af en omfattende vifte af services, herunder udlejning, finansiering og service af Clarks nye og brugte maskiner.

Med i alt 14 ansatte, mobile serviceenheder og flere partnere i Norge sikrer virksomheden en professionel tilgang til salg, rådgivning, kundepleje og hurtig service.

- Truck Tek følger en langsigtet strategi. Vi forpligter os til langsigtede partnerskaber baseret på gensidig tillid, både med vores forretningspartnere og med vores kunder. Vi ønsker at levere høj kvalitet og god service til gode priser. Dermed stræber vi ikke efter kortsigtede gevinster, men efter løsninger, der i højeste grad imødekommer vores kunders krav og ønsker, siger Thaya Arumairasa, administrerende direktør for Truck Tek.

I Danmark er det blandt andet Enox Gaffeltruck i Køge, som forhandler Clarks gaffeltruckløsninger.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

2/7 2020

Mest læste


Seneste nyheder

 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer