ncnielsen
ncnielsen

 

Klar med det samlede produktprogram

Klar med det samlede produktprogram

På årets HI-messe i Herning viser A. Flensborg sit hidtil bredeste udvalg af alsidige elvogne og eltrækkere til intern transport. Efter købet af TRANS-LIFT bliver det større og forenede produktprogram nu præsenteret for publikum

A. Flensborg A/S er specialister i eldrevne vogne og eltrækkere til intern transport inden for industri og handel. På HI-Messen viser man for første gang også en række modeller fra TRANS-LIFT, der blev overtaget tidligere på året.

Sammen med A. Flensborgs eget mærke, AF Truck, skaber det et af markedets bredeste programmer af specialiserede elvogne.

Nyhederne tæller blandt andet TL 600, der kan skræddersyes til lageropgaver, og en kraftfuld eltrækker, der kan flytte op til 2500 kilo.

Fleksible og effektive vogne til travle dage

TL 600-serien af ladvogne er til stående fører. Den er velegnet til ordrepluk og håndtering af varer på lageret, og den fås med et lad på 80 x 120 cm (EU-palle mål) foran føreren. Den har baghjulstræk og bliver drevet af 24 V gelbatterier med lang levetid. Fuldt opladet er der kapacitet til en fuld arbejdsdag.

På HI-standen ser repræsentanter fra A. Flensborg frem til at fortælle om TL 600, ekstra ladopbygning, træk og meget mere.

Blandt de øvrige udstillede produkter er den populære AC 24 i løftebakkeversion med et lavt placeret lad, der kan sænkes ned til terræn.

 

Ideelt til transport af affaldscontainere, værktøjsskabe, varmeskabe og andet materiel, som nemt kan rulles af og på ladet. Hæve-/sænkefunktionen er el-hydraulisk og sammen med de smarte surringer sikrer det en hurtig og sikker intern transport over længere afstande.

Derudover præsenterer A. Flensborg elvogne, der kan opbygges i en række forskellige varianter, fra pick-up med åbent lad til specialopbygninger med indbyggede værktøjsskabe.

Et plus for serviceafdelingen, der kan få et rullende værksted, hvor værktøjet altid er lige ved hånden og bidrager til høj effektivitet.

Manøvredygtig model med stor trækkraft

Ny er også TL 200, en kraftfuld, ride-on eltrækker, der kan flytte helt op til 2500 kilo. Robust baghjulstræk gør den velegnet til at trække vogne eller tunge emner i værksted og produktion.

Det trehjulede design giver den en meget lille venderadius og med en bredde på 70 centimeter kommer den let igennem smalle passager.

Den fås også i en endnu smallere version på 62 centimeter og kan som ekstraudstyr monteres med et lille lad bagpå. Den komplementerer A. Flensborgs program af eltrækkere til gående førere.

- Vi glæder os til for første gang at præsentere et samlet produktprogram fra A. Flensborg og TRANS-LIFT, som vi overtog den 1. juli. Vi kan nu tilbyde et bredere og endnu stærkere program af elvogne og eltrækkere til gavn for vores kunder inden for industri, handel og det offentlige, siger Norbert F. V. Ravnsbæk, administrerende direktør i A. Flensborg.

Fokus på el styrker kunders grønne profil

A. Flensborg har gennem mange år udelukkende udviklet eldrevne køretøjer, og det passer perfekt til erhvervslivets bæredygtige omstilling.

Alt efter kundens behov kan køretøjerne udstyres med for eksempel vedligeholdelsesfrie gelbatterier. Blandt løsningerne er også den nyeste teknologi inden for 24-48 volt Lithium-ion batterier, som er meget energieffektive og har kapacitet til flere arbejdsdage.

- De mange års erfaring med at udvikle og producere elvogne giver os et stærkt udgangspunkt for at kunne bidrage til den bæredygtige omstilling inden for det offentlige og det private erhvervsliv, vel at mærke uden at gå på kompromis med produktiviteten, snarer tværtimod, forklarer Norbert F. V. Ravnsbæk, som har store forventninger til igen at møde kunderne ansigt til ansigt til den populære industrimesse.

-hawin

 

A. Flensborg udstiller på stand H6260

Læs mere om truck & intern transport

24/9 2021