ncnielsen
ncnielsen

 

Mød N.C. Nielsen på hi-messen 2019 N.C. Nielsen stiller op på hi-messen med løsninger til intern logistik som eksempelvis AGV-løsninger, egenudviklede Lithium-ION batterier og avancerede sikkerhedssystemer til Linde el-truck.

Mød N.C. Nielsen på hi-messen 2019

N.C. Nielsen er udstiller på hi-messen i Herning, og stiller op med en spændende stand på Skandinaviens største teknologi- og industrimesse

I dagene fra den 1. oktober til og med den 3. oktober 2019, kan man møde N.C. Nielsen på hi-messen i Herning, nærmere bestemt i hallen for intern logistik på stand H6220

Netop den interne logistik udvikler sig med stormskridt i disse år. N.C. Nielsen har dette som kernekompetence og præsenterer derfor en række højteknologiske løsninger, der hver især bidrager til at skabe værdi i virksomhederne.

Som eksempel kan messedeltagerne opleve yderst rentable og selvkørende AGV-løsninger, som bidrager markant til øget produktivitet.

På messen vil N.C. Nielsen også fremvise deres egenproducerede Lithium-ION batterier, der kan skræddersys til stort set alle typer el-drevne køretøjer.

Et stigende antal kunder vælger de bæredygtige Lithium-ION batterier fra N.C. Nielsen, da de blandt andet sikrer maksimal driftstid, mindsker levetidsomkostninger og sørger for en effektiv og miljøvenlig energiudnyttelse.

Intern logistik handler i høj grad om lageroptimering, lagerudnyttelse og gennemtænkt lager-indretning. På messen kan man derfor også opleve N.C. Nielsens robuste reolløsninger, der udvikles i tæt samarbejde med en af verdens førende leverandører, spanske AR Racking. Mød N.C. Nielsens eksperter på området og hør mere om, hvordan det optimale lager kan indrettes.

Sikkerhed er også et fokuspunkt på messestanden. N.C. Nielsen medbringer således en Linde el-truck, der er monteret med en del af det nyeste sikkerhedsudstyr, så interesserede kan få demonstreret de mange muligheder for aktiv sikkerhed under lasthåndteringen.

- Vi glæder os rigtigt meget til at komme på hi-messe, hvor vi møder mennesker face to face, plejer vores relationer til eksisterende kunder og henter inspiration. Messen er en god mulighed for at fremvise eksempler på interne logistikløsninger og komme i kontakt med interesserede fagfolk, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

N.C. Nielsen lancerer også et par stærke messetilbud på et par elektriske palleløftere til lette logistikopgaver, nemlig en Linde MT12 og dennes storebror Linde MT15 med henholdsvis en løftekapacitet på 1.200 og 1.500 kilo. Hør nærmere om dem og meget mere på messen.

-hawin

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

13/9 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions