ncnielsen
ncnielsen

 

Toyota BT Reflex E-series er tildelt German Design Award 2022

Toyota BT Reflex E-series er tildelt German Design Award 2022

Reach truck modellen BT Reflex E-serie fra Toyota Material Handling er blevet tildelt German Design Award 2022. Dens suveræne designkoncept opnåede den bedste bedømmelse og blev tildelt guld

- Vi er begejstrede for at have vundet en så prestigefyldt pris. Dette er en anerkendelse af vores hårdtarbejdende og kreative team hos Toyota, der har udviklet verdens eneste reach truck med tiltkabine.

- Vi er stolte over at kunne fortsætte Toyotas tradition for at være innovativt førende inden for logistik-design, udtaler Magnus Oliveira Andersson, Head of Design at Toyota Material Handling Europe. 

Proven Innovation
The German Design Awards er internationale priser, som tildeles af German Design Council for at ære unikke design-trends.

I kategorien ‘Excellent Product Design’ vandt, the BT Reflex E-series guld-prisen, som blev tildelt af en anset international ekspert-jury.

Det er ikke første gang, at en Toyota reach truck får særlig opmærksomhed for sit design. Således har de tidligere O og R modeller begge vundet priser tilbage i 2017 og 2018. Endvidere vandt den tidligere E-serie med unik tiltkabine også Red Dot ‘Best of the Best Award’ i 2018.

Toyota har i årevis været blandt de globalt brancheførende, når det gælder innovation. Med den nye BT Reflex serie har Toyota sat yderligere standarder for sikkerhed, ergonomi og effektiv energiudnyttelse. Ifølge Toyota er BT Reflex E-serien eksempelvis den eneste reach truck i verden med tiltkabine.

Den er udviklet til at reducere belastningen af føreren, når der arbejdes gentagne gange i højden. Den nye model sætter standarden med dens gennemprøvede innovation, inklusive en helt ny farve-touchscreen, som er nem at nå og intuitiv at bruge.

God ergonomi samt fokus på føreren ved udviklingen af trucken prioriteres altid højt hos Toyotas design-team. 

Kombination af kvalitet og effektiv brug
The German Design award jury udtaler:

‘Designet til arbejde i højlagerhuse imponerer BT Reflex E-seriens reach truck med et enestående overordnet designkoncept i et designsprog, der er blevet reduceret ned til mindste detalje. Samtidig kombinerer designet kvalitet med effektic brug og understreger sikkerheds- og driftskonceptet. Produktanvendelighed og dynamik kombineres på en imponerende måde i dette produkt.’ 

Alle vindende designs præsenteres for offentligheden på German Design Awards 2022 udstillingen, der finder sted på Museum für angewandte Kunst i Frankfurt fra 11. til 27. februar 2022.

Her får publikum chancen for at vælge deres favoritter blandt de vindende produkter. Efter endt registrering kan alle afgive deres stemme indtil 28. januar 2022. Det design, som har fået flest stemmer, tildeles Public Choice Award i februar 2022. 

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

6/12 2021