Sådan kan I udvide på arbejdspladsen

Sådan kan I udvide på arbejdspladsen

ANNONCE: Det er altid dejligt, når der er gang i virksomheden, og det derfor er tid til at ansætte nogle nye dygtige folk.

Det kan der være rigtig mange forskellige grunde til, men hvis I allerede har meget travlt på arbejdspladsen, er det ved at være tid til at finde ud af, hvem I skal ansætte.


Det er først også vigtigt at finde ud af, hvad det er for nogle forskellige opgaver i virksomheden, I har brug for hjælp til at kunne nå. Generelt set er det sådan med ansatte, at det er en god idé at ansætte dem til at udføre en meget specifik opgave. Hvis de har for mange forskellige opgaver og ansvarsområder, kan det være svært at se, hvor stor en forskel de gør i virksomheden.

Gør det nemmere for de ansatte at stige i graderne

Der er rigtig mange lønmodtagere, der er meget ambitiøse og gerne vil opnå en masse i deres karriere. Denne type af ansatte er rigtig god at have, da det netop er dem, der gerne vil gå forrest og gerne vil lære en masse nyt, der kan komme virksomheden til gode også.


Hvis du har en ansat, der gerne vil gøre noget ekstra, er det altid en god idé at give dem mulighed for at bevise, hvad de kan. Det kan blandt andet være, at du siger til dem eller til en anden på dit team: Tag Peoplenets Office 365 Ambassadøruddannesle.

Der er ikke nogen tvivl om, at Peoplenet har en rigtig god og stor viden, der er guld værd for enhver virksomhed. Samtidig er Office 365 noget, som vi alle sammen bruger i dag, og det er derfor vigtigt at have en person i virksomheden, der har helt styr på alle de mange funktioner, der er i programmerne.

Det betyder også at det bliver nemmere for disse personer at hoppe ind i en mellemlederrolle, hvorfor der derfor bliver åbnet nogle arbejdspladser for nye ansatte, der kan tage de gamle stillinger. På den måde vokser virksomheden på en sund måde.

Sørg for at have alting klar, når den nye ansatte starter

Der er rigtig mange virksomheder, der ikke rigtig har nogle procedurer for, hvad der skal ske, når der bliver ansat en ny. Det er rigtig vigtigt, at I sørger for at alting er klar, når den nye skal starte hos jer. Det er en måde, de føler sig velkommen på, og det er rigtig vigtigt at starte sådan med en ny ansat.

Det er samtidig vigtigt, at I har en flot kontorplads klar til den nye, og her kan I blandt andet gøre det nemt for jer selv ved at indrette kontoret med kontormøbler fra Creativ.dk. Når der er styr på alt det fysiske, skal du gerne finde en person i virksomheden, der kan følge den nye rundt og fortælle dem om, hvordan altid virker. De skal også have en kontaktperson, som de kan spørge til råds ved usikkerheder og som de kan stole på i det nye job.

Læs mere om uddannelse

7/7 2020
  • Combilift

    Combilift

    Customised material handling solutions
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.