Descartes vokser og ansætter flere i Norden   Salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson.

Descartes vokser og ansætter flere i Norden

Descartes fik ikke kun nye kunder i 2019 men også flere ansatte. Med en halv snes nye medarbejdere står virksomheden nu rustet til at møde markedets efterspørgsel efter transport- og toldhåndteringsløsninger. Virksomheden forventer også at fortsætte rekrutteringen i 2020

I samme takt som behovet for softwareløsninger af høj kvalitet inden for supply chain vokser på markedet, fortsætter Descartes også med at vokse. I det seneste år er der ansat en halv snes nye medarbejdere i den nordiske virksomhed fordelt på kontorerne i Malmø, Göteborg og Tønsberg.

Med en større organisation står Descartes nu klar til at møde de nordiske kunders behov for løsninger af høj kvalitet inden for ruteplanlægning, transportoptimering og toldhåndtering.

– Vi er en fremtidsbranche, hvor teknikken kommer til at spille en større og større rolle, især med hensyn til forbedret teknik der giver bæredygtige, lønsomme og mere effektive transporter. Efterspørgslen efter vores produkter kræver, at vi styrker vores organisation, og jeg er overbevist om, at vores nye medarbejdere vil bidrage til, at vores vækstrejse fortsætter i de kommende år, siger salgschef for Norden hos Descartes, Lars Persson.

Spændende udfordringer for den nye HR-chef

En af de mange nye i virksomheden er Anna Ekvall, der i begyndelsen af november tiltrådte som ny HR-chef for den nordiske virksomhed. Med en gedigen erfaring inden for personale- og lederspørgsmål – senest fra en stilling som HR-chef for A. Schulman Nordic AB – vil Anna Ekvall intensivere arbejdet med at finde yderligere medarbejdere til virksomheden.

– Vi ser, hvordan behovet for vores løsninger stiger for hver dag, der går, og at branchens efterspørgsel efter softwareløsninger af høj kvalitet vokser. Desuden konkurrerer vi hele tiden med andre it-tunge virksomheder om morgendagens stjerner, så det er naturligvis glædeligt, at vi nu har fået nye medarbejdere ind i organisationen, og at vi desuden har en ambition om at blive endnu flere fremover, siger Anna Ekvall.

-hawin

 

 

Læs mere om datafangst

20/4 2020