Det har den stabile internetforbindelse af betydning på arbejdspladsen

Det har den stabile internetforbindelse af betydning på arbejdspladsen

#### En god og stabil internetforbindelse er utrolig vigtigt på en arbejdsplads, og det er nærmest underordnet, hvad du arbejder med, eller hvilken branche det er inden for.

Er du interesseret i at læse mere om, hvad den stabile internetforbindelse kan gøre på din arbejdsplads? I så fald kan du blive meget klogere her i artiklen.

For de fleste danske virksomheder i dag gør det sig gældende, at en enorm stor del af forretningen finder sted på internettet. Det er tilfældet for større firmaer med flere ansatte såvel som mindre virksomheder med kun en eller få medarbejdere. Det kan blandt andet være til intern kommunikation og håndteringen af firmaets mange forskellige dokumenter. Derfor er det af afgørende betydning, at du får valgt det helt rette internet, der er stabilt og hurtigt.

Let arbejdsgangen betydeligt med en hurtig internethastighed

Ved valg af trådløst internet med en hurtig internethastighed undgår du at skulle spilde din tid på at vente på, at websider loades, mails bliver sendt afsted, eller at filer bliver downloadet. Det handler således for dig om at finde hurtigt internet, da din arbejdsgang på den måde bliver lettet betydeligt. Det gælder især, hvis du arbejder på et lager eller med transport. 

Udover at lede efter hurtigt internet bør du holde øje med prisen. Det er heldigvis i dag muligt at finde billigt internet med en hurtig hastighed, hvorfor det ikke burde være noget problem.

Jo højere forbrug, jo flere Mbit hastighed skal du vælge

Når du skal vælge et hurtigt og stabilt internet, skal du huske på, at et firma med flere ansatte, som tilmed alle benytter sig af internettet hele tiden, har et enormt højt forbrug. I den forbindelse gælder tommelfingerreglen, at jo højere et forbrug, jo flere Mbit hastighed bør du vælge.

Det er i dag muligt at vælge en internetforbindelse på helt op til imponerende 1.000 Mbit, og på den måde er du garanteret en stabil og hurtig forbindelse, som dit firma med garanti vil få stor glæde af i dagligdagen. Det vil nemlig kunne lette arbejdsopgaven for størstedelen af dine medarbejdere betydeligt.

Slut med at søge om støtte til hurtigere internet i tyndtbefolkede områder

Er dit firma beliggende i et tyndtbefolket område, bør du være særligt opmærksom, når det kommer til valg af internetforbindelse. I de sidste tre år har virksomheder beliggende i tyndtbefolkede områder haft muligheden for at søge om støtte til mere stabilt og hurtigere internet. Står det til regeringen, er dette slut nu.

Det skyldes, at de ikke er villige til at forlænge den såkaldte bredbåndspulje på omkring 100 mio. kr., hvilket fremgår af regeringens finanslovudspil for næste år. Det er en utrolig ærgerlig udlægning for de firmaer, der ligger i disse områder, men det betyder ikke, at de ikke har mulighed for at få stabilt og hurtigt internet. De vil bare ikke kunne søge om støtte til det.

Til gengæld er det som tidligere nævnt muligt at finde billigt internet, der samtidig er hurtigt, hos flere forhandlere og udbydere. På den måde kan du gøre arbejdsdagen lettere for både dig selv og dine medarbejdere.

 

 

Læs mere om datafangst

3/12 2019