Digitale prisskilte er en succes blandt baby- og børneudstyr hos Pixizoo

Digitale prisskilte er en succes blandt baby- og børneudstyr hos Pixizoo

Onlinesuccessen Pixizoo er kommet for at blive. En ny kapitalindsprøjtning og nye tiltag skal være med til at realisere virksomhedens ambitiøse vækstmål på 20 procent om året, blandt andet ved hjælp af digitale prisskilte fra Delfi Technologies i nyt showroom ved Århus

Har man små børn, så kender man med garanti til Pixizoo, der i de senere år er trådt frem på den helt store e-handelsscene som forhandler af alt inden for baby- og børneudstyrsverdenen.

I takt med virksomhedens udvikling, har formatet og placeringen af forretningen ligeledes rykket sig.

Pixizoo startede ud som butik i Tilst, herefter overgik virksomheden til kun at være en webshop og er sidenhen omdannet til en hybrid af webshop, showroom - og nu også med butik i Skejby ved Aarhus N.

Investeringen i nyt lager og udvidelse fra showroom til butik har bidraget til en positiv udvikling - både internt og for kunderne.

I butikken er det muligt for Pixizoo, at møde og hjælpe kunderne med køb af vogn, autostol eller andre produkter, der kræver lidt ekstra vejledning.

En god service, et bredt sortiment og lave priser er en del af virksomhedens DNA. Pixizoo værner om den gode kundeoplevelse, der ved brug af digitale prisskilte fra Delfi Technologies er løftet til et helt nyt niveau.

Digitale prisskilte er undværlige
Da butikken er placeret i samme lokale som virksomhedens store lager, er det muligt at tilbyde et stort sortiment fra de plus 200 leverandører, selvom varerne ikke fysisk står på hylderne i butikken.

Gennem Click and Collect kan kunderne bestille på webshoppen - og afhente varer i butikken blot 10 minutter efter ordren er lagt.

Sortimentet i butikken skifter ofte efter årstid og tendenser. Derfor er det et stort hit, at butikken nu har indført digitale prisskilte fra Delfi Technologies på alle varer.

- De digitale prisskilte er uundværlige for os her i butikken. Det er de fordi alle vores produkter og priser er bundet op på vores webshop, og her skal priserne stemme overens.

- Al data kommer direkte fra webshoppen, så vi skal derfor ikke engang bruge tid på at ændre priser eller skifte papirskilte med den nye løsning, fortæller Helle Eisenreich Steen, der er butikschef hos Pixizoo.

Kunderne lægger bedre mærke til de gode tilbud
Hos Pixizoo kan kunderne også godt lide den nye løsning, de lægger nemlig bedre mærke til hvilke priser, der er kampagnepriser, så de kan få de helt gode tilbud med hjem.

Pixizoo tilbyder også prismatch, hvilket betyder at kunderne kan få en vare til den samme pris, hvis den findes billigere andre steder.

Skiltene, som Pixizoo har i forskellige størrelser, er påmonteret med en magnet direkte på hylden, derfor er det ikke nødvendigt at opsætte skinner.

Selve skiltene bliver drevet af et stykke software fra Delfi Technologies, som ligger i skyen. Data bliver formidlet ud på skiltene via en trådløs antenne inden for få sekunder, når der kommer prisændringer i systemet.

Selve tilknytningen mellem varer og skilte håndteres let via Delfis app, som medarbejderne benytter på deres smartphone.

Appen fungerer ved at man først scanner skiltets stregkode og dernæst varens. Herefter behøver medarbejderne ikke foretage sig andet manuelt arbejde, og fremtidige prisopdateringer, tilbudsmarkeringer og lignende bliver automatisk opdateret.

-hawin

 

Om Pixizoo
Pixizoo er etableret i et samarbejde mellem brødrene Karl Mark og Jesper Mark samt deres gode kammerat Anders Kobberup. Idéen til Pixizoo opstod, da rollen som forælder fik Jesper til at indse, at branchen med baby- og børneudstyr kunne forbedres. Selvom virksomheden i dag driver 95% af sin omsætning online er Pixizoo ikke blot en forhandler af udstyr til børnefamilier. Pixizoo bestræber sig i høj grad også på at være et inspirerende univers, hvor forældre blandet andet kan få inspiration indretning og aktiviteter, guides til vedligeholdelse af produkter, pakkelister samt viden om livet som (kommende) forældre til små børn. Alt sammen på tværs af Pixizoos fysiske og digitale kanaler som butik, webshop, blogunivers og sociale medier.


Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

 

Læs mere om datafangst

15/11 2022