En favorabel position

En favorabel position

Nyt positioneringsudstyr fra Logitrans med nem programmering sørger automatisk for en konstant arbejdshøjde, hvilket letter brugerens ryg og skuldre

- Vi har videreudviklet vores nuværende positioneringsudstyr, så det er blevet meget nemmere at programmere de forskellige funktioner, og styreboksens dimensioner er mindre, så der er bedre plads til manøvrering. Alt i alt er det nye positioneringsudstyr meget brugervenligt, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

Positioneringsudstyret fra Logitrans kan indstilles til enten at sænke gaflerne, når gods lægges på, eller til at hæve gaflerne i takt med, at gods fjernes fra gaflerne.

Positioneringsudstyret justerer ved hjælp af en fotocelle automatisk gaflerne til den indstillede arbejdshøjde, og brugeren sikres hermed en konstant ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Positioneringsudstyret kan monteres på elektriske Logitrans højtløftere og Logiflex-stablere – både de malede og rustfri vogne.

Fotocellen har en rækkevidde på 2000 mm og kan indstilles til enten at kigge lige frem langs pallen eller ind over pallen.

Der er stor fokus på sikkerhed, og positioneringsudstyret kan kun anvendes, når vognen er bremset. Et aktivitetsblink gør opmærksom på, at fotocellen er aktiv, så man kan se, at udstyret er i brug.

Til beskyttelse af brugerens fødder har positioneringsudstyret en sikkerhedsafbryder, der sikrer, at gaflerne ikke kan sænkes længere, end at der er 120 mm frihøjde mellem gulv og underkant af palle eller gaffel. Udstyret kan monteres enten på vognens højre eller venstre side og dermed tilpasses brugerens individuelle arbejdsforhold.

- Positioneringsudstyret er med til at sikre en god og behagelig arbejdsplads, hvor ergonomi, sikkerhed og virksomhedens effektivitet er i centrum. Udstyret er ideelt i virksomheder, hvor gods stables og håndteres manuelt på paller, eksempelvis i trykkerier og træbearbejdende virksomheder, forklarer Gitte Kirkegaard.

-hawin

Læs mere om datafangst

6/8 2019