Få styr på inventaret

Få styr på inventaret

Norris Print-Tech præsenterer et stærkt og let implementérbart værktøj til inventarstyring. EVIDEI, sørger for at man bedre kan holde styr på blandt andet møbler, maskiner, IT-udstyr. Det effektiviserer opgaverne med optælling af varelagre og inventar

Tiden nærmer sig kraftigt, hvor mange skal gennem de årlige optællinger af varelagre og inventar i forbindelse med regnskabsaflæggelse, status og overblik.

Lige fra offentlige institutioner til industrivirksomheder kan det være en stor udfordring at holde styr på inventar og produktionsudstyr. Hvilket inventar og maskiner har vi? Hvor står det henne, og hvor burde det stå? Det er det som også hedder Asset Management. Den udfordring har Norris Print-Tech nu en løsning til at håndtere. Den er nem at komme i gang med og den kan skaleres.

EVIDEI er en fuldt køreklar standardsoftware til inventarstyring. En løsning der tilpasses den enkelte virksomhed mht. mængden af inventar-emner og ønsket brugerflade.

Den er klar til at man opretter inventar-emner og lokationer. Herefter printer man labels og emnerne mærkes op. Dermed bliver man køreklar til optælling/status, når behovet er der. Det er en gennemarbejdet software, der supporteres og udvides løbende med nye funktioner.

EVIDEI's licensmodel er SaaS-baseret, dermed betaler man kun for den periode og det antal enheder, man har valgt til løsningen. EVIDEI kan skaleres, så man vokser med løsningen, når der er behov for at administrere flere enheder.

Asset Management løsningen understøtter både stregkodebaseret registrering og registrering med RFID-labels.

Selve EVIDEI-softwaren kan betjenes både via PC og Android håndterminaler. Typisk foregår optælling/registrering rundt i lokalerne med en håndterminal.

Derudover er EVIDEI-systemet ikke specielt komplekst. Løsningen er uafhængig, og man vælger selv om EVIDEI skal afvikles som et rent stand-alone system, eller der skal udveksles inventar-stamdata med eksisterende systemer.

NPT kan hjælpe med den komplette Asset Management løsning, dvs. både EVIDEI softwaren, labelprinter, labels/farvebånd samt håndterminaler til det daglige arbejde på matriklen.

Leverandøren producerer og leverer både almindelige labels og RFID-labels. Og så ham man også en række dygtige supportere klar til at hjælpe kunderne igang med inventarløsningen.

-hawin

16/12 2022