Intelligent løsning til sikre pakkemaskiner

Intelligent løsning til sikre pakkemaskiner

Adgangsbeskyttelsessystemet Smart Box Detection fra Sick er den første intelligente løsning af sin art på markedet til pålidelig differentiering mellem mennesker og kasseformede objekter. Den er i stand til at registrere objekter med en rektangulær kontur, der måler 13 cm eller mere i højden, når de kommer ind i det konstant aktive detec4-beskyttelsesfelt

En intelligent evaluering af den derved afbrudte lysstråle sikrer en sikker differentiering mellem mennesker og materialer, fordi personer eller kropsdele, der går over en transportlinje eller når ind i en maskine, har en fundamentalt anderledes geometri og derfor skaber et væsentligt anderledes stråleafbrydelsesmønster.

Dette forhindrer pålideligt fejlagtige sikkerhedsstop af transportudstyret.

Integrationsvenlig løsning
DeTec4 Smart Box Detection-sikkerhedsløsningen er kendetegnet ved sin lette integration. Den kan integreres direkte i deTec4-sikkerhedslysgitteret som supplerende funktionalitet og kræver ingen yderligere signaler fra automatiseringssystemer eller mutingsensorer under drift.

Den kan derfor integreres uden yderligere programmering, montering eller ledningsføring og konfigureres til at passe til kravene til den specifikke applikation. Dette slanke løsningsdesign forenkler tillige vedligeholdelsen markant.

Hvis genstande af forskellig højde og længde skal detekteres under drift, er det ikke nødvendigt at indlære dem i eller justere konfigurationen af sikkerhedsløsningen. Dette giver et maksimalt niveau af alsidighed og fleksibilitet, samtidig med at systemets højest mulige produktivitet sikres.

-lipe

 

Læs mere om datafangst

13/11 2022