Jysk vinbutik har succes med digitale prisskilte

Jysk vinbutik har succes med digitale prisskilte

I Hjørring bliver der langet masser af vin over disken hos Supervin. Virksomhedens populære webshop står for 90 procent af omsætningen, hvilket har krævet nye digitale initiativer i butikken. Supervin har derfor implementeret digitale prisskilte fra Delfi Technologies

Supervin driver forretning efter et princip om at have vin i øjenhøjde. Det betyder at der skal være plads til alle, hvilket også afspejler sig i forretningens store sortiment på omkring 5.000 forskellige vine med noget for enhver smag, og i forskellige prisklasser.

I sin spæde start for 15 år siden begyndte Supervin som et eksperimenterende element i en større SuperBest-forretning. Her begyndte man at importere lidt vin, som blev solgt online.

Siden da har det virkelig taget fart. SuperBest-forretningen blev til Supervin, der er sket en stor vækst i onlinehandlen med vin og i dag omsætter forretningen for et stort millionbeløb.

Hos Supervin vil man langt hellere sende en glad kunde ud ad døren med gode vine til attraktive priser fremfor at tage overpris for enkelte flasker vin.

Derfor finder man også indkøbsvogne ved indgangen som man kender det fra supermarkederne. Der kører en masse kampagner og tilbud, hvor man f.eks. kan købe seks flasker vine til en særlig god pris.

De gode tilbud skal også være synlige
Med den stadigt stigende onlinesucces, kræver det i højere grad også, at der er synergi mellem webshoppen og den fysiske forretning.

Supervin har derfor synkroniseret alle priser, tilbud og kampagner, så kunden altid sikres de samme gode priser i forretningen, som også findes på webshoppen. Dette er blevet muliggjort med digitale prisskilte fra Delfi Technologies.

Med de digitale prisskilte kan forretningen fremhæve og synliggøre webpriserne i butikken. Med en integration til ERP-systemet og webshoppen, bliver alle priser og kampagner automatisk distribueret ud til de digitale prisskilte inden for få sekunder - fra dét øjeblik en pris ændres på webshoppen.

- Vores digitale skilteløsning gør vores forretning og webshop til en slags ”mulighedernes legeplads”, da vi nu kan lave alt fra dagstilbud på særlige rødvine til kampagner på udvalgte varegrupper, uden at skulle tænke på at skifte et eneste papirskilt - og samtidig huske at ændre skiltene tilbage igen, siger Søren Holmsgaard, der er butikschef hos Supervin og fortsætter:

- Vi har en løsning, der fungerer med mulighed for at synkronisere vores webpriser med butikken. Når vi nu fremhæver vores tilbudspriser med rødt, så er kunderne slet ikke i tvivl om, at de får en yderst skarp pris.

Enkel og mobil løsning
Hos Supervin kan personalet let og hurtigt tilknytte de digitale prisskilte til en ny vin ved hjælp af Delfis mobile app.

Appen kan anvendes på både håndterminaler, men også direkte på de ansattes smartphones. Selve tilknytningen mellem skilt og vin håndteres ved blot at scanne skiltets stregkode og dernæst vinens.

Herefter vil alle pris- og produktinformationer automatisk blive opdateret, når webshoppens priser bliver ændret, ligesom man har mulighed for at ændre i layout-opsætningen af skiltene, direkte via appen.

En trådløs antenne, der er tilsluttet butikkens netværk, sørger for at sende alle opdateringerne ud til de ca. 5.000 digitale skilte, som butikken har sat op.

-hawin 

 

 

18/1 2023