Lexit overtager Markem Imajes i Skandinavien

Lexit overtager Markem Imajes i Skandinavien

Aftalen bliver gennemført den 1. april i år og betyder, at Lexit overtager distributionen af Markem-Imajes produkter og løsninger i Danmark, Norge og Sverige

Markem-Imaje (MI) er en af verdens ledende leverandører af udstyr og løsninger til mærkning og sporbarhed. Selskabet har indtil nu haft egen distribution i Skandinavien. Fremover vil MI overlade ansvaret for skandinaviske slutkunder til en lokal partner og har valgt Lexit, som specialist inden for de to forretningsområder: Datafangst og digitalisering og etiketter, emballage og mærkningsløsninger.
Lexit bliver fremover enedistributør for MI.

Væsentlig vækst og bredere portefølje
Overførelsen indebærer at Lexit bliver væsentlig større med flere stærke kunderelationer, flere innovative projekter og øget salg. Den måske vigtigste ændring er, at Lexit knytter til sig en gruppe med stærke fagfolk – på udstyr og software – inden for salg, projektplanlægning, tekniske tjenester og i centrale støttefunktioner. Ydermere får Lexit en endnu bredere portefølje af produkter, løsninger og ekspertise til at hjælpe vore kunder med at løse deres udfordringer. Et eksempel er blækmærkning hvor MI er ledende i markedet.

MI har været ude efter en partner som de mener kan udvikle virksomheden videre ved at arbejde endnu tættere sammen med kunderne i Skandinavien.

 Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-koncernen

- Kundenærhed har været et vigtig temaet i samtalerne med MI. Som lokal partner skal vi kunne møde kundernes behov endnu bedre og også bruge vor infrastruktur til at holde lokalt lager af reservedele og forbrugsmateriale. Sammen med MI skal vi levere på ambitiøse planer fremover, siger Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-koncernen.

MIs virksomhed vil i løbet af det næste år integreres med Lexits eksisterende virksomhed.

-Vi ser med glæde frem til at kunne ønske mange nye medarbejdere velkommen og vi er sikre på at denne overtagelse vil indebære en yderligere styrkelse af Lexit og vores evne til at assistere vores kunder, tilføjer direktøren

-lipe

Læs mere om datafangst

25/2 2022