Mettler Toledo opgraderer system til metaldetektering

Mettler Toledo opgraderer system til metaldetektering

-En ægte gamechanger kalder virksomheden sin teknologi, som automatiserer metaldetektion på produktions- og pakkelinjer yderligere, og dermed både effektiviserer arbejdsprocesserne og øger sikkerheden i f.eks. fødevareproduktion. Løsningen bliver vist på Interpack i næste måned

METTLER TOLEDO Product Inspection har lanceret en ny softwareopdatering til sine metaldetekteringssystemer i M30 R-serien. Opdateringen indeholder praktiske forbedringer, der kan hjælpe med at øge produktiviteten og gøre det lettere at sikre overensstemmelse.

Denne opgradering af SENSE™ repræsenterer et stort fremskridt inden for metaldetektering, udtaler Rob Stevens, som er Metal Detection Systems Product Inspection Specialist hos METTLER TOLEDO, og forklarer:

-Med denne yderligere automatisering af processerne giver vi nu vores kunder mulighed for at fremtidssikre deres produktionslinjer på en måde, der reducerer risikoen for menneskelige fejl og fremmer mere ensartet produktivitet og effektivitet – en ægte gamechanger. Digitalisering af rapportering og opbevaring af data giver også fabrikanterne mulighed
for at vise, at de tager den grønne omstilling alvorligt, i en tid hvor øget bæredygtighed er en grundlæggende faktor. Vi glæder os til at kunne præsentere denne nye teknologi for vores eksisterende og potentielle kunder på Interpack i maj.

Fuldt digitaliserede processer
Der, hvor den opgraderede metaldetektorsoftware SENSE™ virkelig skiller sig ud, er med hensyn til de fremtidssikrede fordele for fabrikanter og pakkevirksomheder. Med den nye software kan metaldetekteringssystemer i M30 R-serien automatisk integreres med datastyringssoftwaren ProdX™.

Resultatet er strømlinede processer, automatisk rapportering af inspektionsaktiviteter og nem dataindsamlingi realtid ved et tryk på en knap, ligesom der bliver mulighed for forenklet papirløs opbevaring af data og for hurtigt at finde
information. De oplysninger, der kan udledes af de rapporterede oplysninger, understøtter fuld synlighed og gennemsigtighed vedrørendeproduktets vej gennem produktionen og bidrager til at digitalisere overensstemmelse med de givne krav til fødevaresikkerhed.

-lipe

 

20/4 2023