Norris Print-Tech er klar med hårdføre industri-tablets

Norris Print-Tech er klar med hårdføre industri-tablets

Fra Zebras absolutte topniveau i tablets præsenterer Norris Print-Tech nu den 12,5" store XSLATE R12 tablet-truckterminal og den ergonomiske 10,1" XPAD L10 med integreret håndtag

Covid19-tid er optimeringstid. Det mærker man i hvert fald hos Norris Print-Tech, da man ser at en del projekter derude i marken faktisk bliver vakt til live i denne tid.

Lige nu er der jo rundt omkring lidt flere tidsressourcer til rådighed til forretningsudvikling og fintuning, som det ellers kan være svært at finde plads til i en travl drifts-hverdag.

Hos Norris Print-Tech er man klar med inspiration inden for logistik-hardware i form af nye særdeles hårdføre tablet-truckterminaler.

Der er tale om Zebras ZT400 serie labelprintere har fået en opgradering og så byder Honeywell ind med en håndterminal, der også kan anvendes som en lille tablet.

I saw a Zebra - tablet

Begge tablets kan snakke sammen med Zebra RS5100 ringscanneren, hvorved der opnås en særdeles ergonomisk og alligevel betjeningsalsidig logistikløsning.

XSLATE R12 øverst og XPAD L10

XSLATE R12 byder med sin skærmstørrelse på et værktøj, der ganske vist er en stor tablet, men som i lige så høj grad må betragtes som en fuldblods-truckterminal. Interfaces, robustheden, roaming-performance, skærmstørrelsen og kvaliteten i det hele taget er alle samme features der gør, at XSLATE R12 giver de traditionelle truckterminaler kamp til stregen.

Desuden kan R12 tabletten fungere som en PC, dels i kraft af Windows 10 Pro styresystemet, dels i kraft af tastatur-optionen, der let magnet-clickes af tablettens bagside, når der er behov for indtastningsarbejde.

XPAD L10 er det lidt mere kompakte Windows industri-redskab der er født med håndtag. Også den har sine industri-specs på plads, helt op til IP65 støv-/vandtæthed ligesom de begge overholder den amerikanske MIL-standard. Fællles for disse XPLORE tablets er simpelthen holdbarhed fra enhver synsvinkel.

XPAD L10 i brug i gaffeltruck.

 Batteri-levetiden er 9 henholdsvis 10 timer for de to tablets, og vel at mærke uden skift af batteri, som iøvrigt kan hot-swappes uden afbrydelse i opkoblingen, når der virkelig skal arbejdes igennem.

Udvalget af options minder meget om de mange muligheder, vi er vant til fra håndterminaler og truckterminaler. Dvs. vehicle cradles, holdere, docks osv.

Suppleres disse tablets med Zebra RS5100 ringscanneren, bliver brugeren i stand til at stregkodelæse og alligevel have begge hænder fri til produkthåndtering og registreringsarbejde på tabletten. Skærmenes View Anywhere displays har med deres 1000 Nit rigeligt med lyskræfter til betjening selv i fuldt sollys.

Anasigtsløftning til labelprintere

Zebras ganske populære ZT410 og ZT420 printere har fået en ansigtsløftning. Farve touch-display, opdateret trådløs netværksoption, begge labelsensorer er nu justérbare, og applikatorinterface fås som option.

 

Zebra ZT411 og ZT421 labelprintere

Zebra ZT411 (4" bredde) og ZT421 (6" bredde) udgør således en TechRefresh af forgængerne ZT410 og ZT420.

Alle de kendte kvaliteter er bibeholdt i de nye printere, hvor optimering/justering har været hovedsigtet på i forvejen velfungerende modeller. Brugere vil bemærke at betjeningen via de nye printeres 4,3" farve display er lidt anderledes, dels pga touch-funktionen og dels pga ændret menuopbygning.

Trådløs netværksoption er nu af typen 802.11ac og alle modeller har som standard Bluetooth 4.1.

Fra den større ZT600 serie arver de nye ZT400 modeller applikator-interface som option foruden printhead element out detection/early warning og generelt adgang til driftsdata på selve printhovedet.

RFID-option fås fortsat til disse printere og ZT411-modellen nu tilmed i en særlig Silverline RFID-udgave. Det betyder at printning og kodning nu er mulig på de ekstra tykke tags, der er nødvendige for at RFID-læsning kan fungere på metaloverflader - såkaldte OnMetal tags.

Honeywell ScanPal EDA71

Kompakt 7" industritablet på grænsen til en håndterminal med brugervenlig skærmopløsning.

 

Honeywell ScanPal EDA71

 

Den handy og alligevel IP64 industri-robuste EDA71 tablet vejer blot 550 gr. Den "lave" skærmopløsning byder på store letlæste ikoner, så brugeren på ingen måde behøver at have læsebrillerne frem. En kvalitet der desværre ikke er udbredt.

Trods sin tablet-kategori har Honeywell ScanPal EDA71 en masse options kendt fra håndterminal-verdenen. Det er tilbehør som Cradle/Dock, rotérbar handstrap (muliggør enhåndsbetjent scanning), bæretaske og vehicle-dock med USB-opkobling f.eks. til en printer.

Flash-hukommelsen på hele 32 Gb tilfredsstiller Googles anbefalinger for at kunne klare over-the-air updates. Tabletten leveres med Android O, men understøtter fremtidige opdateringer til Android P og Q.

-hawin

Læs mere om datafangst

20/4 2020