Ny CEO for OMRONs europæiske Industrial Automation Business

Ny CEO for OMRONs europæiske Industrial Automation Business

Seigo Kinugawa bidrager med et unikt globalt perspektiv og vil holde fokus på at respondere på de sociale behov med innovative produktionsløsninger

53-årige Seigo Kinugawa tager over efter Hiroyuki Usuis. Kinugawa blev ansat hos OMRON for 30 år siden som Sales Engineer i Nagoya med fokus på bilindustrien og har siden haft flere salgs-, planning- og servicestillinger i virksomheden.

Seigo Kinugawa bidrager med et unikt globalt perspektiv på baggrund af sine mere end 10 års erfaring uden for Japan, herunder i Asien, USA og Europa. Han har senest været Senior General Manager for afdelingen Strategic Planning, under Industrial Automation Business ved OMRON Corporations hovedkvarter i Kyoto, Japan.

- Vi er meget glade for, at Seigo Kinugawa indtager denne nye rolle som følge af sit omfattende bidrag til virksomhedens succes, særligt inden for robotteknologi, siger Harold Kapp, chef for HR i OMRON EMEA, og tilføjer:

- For eksempel iværksatte han vores samarbejde med Techman om kollaborative robotter som Senior General Manager for Robotics Business-projektet.

Skiftende udfordringer i samfundet
- Jeg er meget beæret over ansvaret og spændt på at påtage mig denne rolle i Europa, især i denne periode med hurtig innovation og forandring, siger Seigo Kinugawa. Han fortsætter:

- Vores eksistensberettigelse siden vores grundlæggelse i 1933 har været at respondere på sociale behov gennem innovation. Vi leverer innovation til produktionen ved at realisere vores koncept om 'innovative-Automation!', så det kommer samfundet til gode.

- I de sidste to år har vi øget antallet af medarbejdere i salg og serviceydelser med 10 % og har åbnet nye innovationscentre for 'proof-of-concept' i hele Europa. Med disse lokale ressourcer kan vi i samarbejde med vores kunder skabe løsninger for at opfylde deres behov, især inden for automobil-, fødevare- og medicinalindustrien. Vi er klar til at tilpasse os de skiftende udfordringer i samfundet, både på baggrund af vores historie og mission samt vores seneste fremskridt inden for innovation gennem vores Sensing & Control + THINK-teknologier, uddyber Seigo Kinugawa.

Ud over sin rolle som CEO for Omrons Industrial Automation-virksomhed i EMEA er Seigo Kinugawa også ansat som Managing Executive Officer i OMRON Corporation. Han har base ved Omron Europes europæiske hovedkvarter i Hoofddorp, Holland, og rapporterer til Yutaka Miyanaga, administrerende direktør for Industrial Automation Company i OMRON Corporation.

Om OMRON Corporation
OMRON Corporation er en global leder inden for automation med udgangspunkt i virksomhedens kerneteknologi 'Sensing & Control + Think'. OMRON dækker et bredt spektrum af forretningsområder, lige fra industriel automation og elektroniske komponenter til bilelektronik, systemer til social infrastruktur, sundhed og miljøløsninger. OMRON blev grundlagt i 1933 og har ca. 36.000 medarbejdere verden over. De arbejder alle med at levere produkter og serviceydelser i mere end 117 lande og regioner. Inden for industriel automation understøtter OMRON produktionsmæssig innovation ved at tilbyde avanceret teknologi og produkter til automation samt via et stort fokus på kundeservice i håbet om at være med til at skabe et bedre samfund.

-lipe

Læs mere om datafangst

24/6 2019