Ny, kompakt, billedbaseret kodelæser

Ny, kompakt, billedbaseret kodelæser

Sick har lanceret Lector621, som læser tryk, laser- eller dot-koder sikkert, og er ekstra robust under selv svære vilkår

Pålidelig detektion af 1D, 2D, ’stacked kode’ og almindelig tekst som OCV/OCR. Og stor robusthed i  tilfælde med lav kontrast, i hårdt miljø  eller hvor der generelt kan være udfordringer med dårligt tryk eller ringe kodekvalitet. Det er nogle af egenskaberne for den nye billedbaserede kodelæser, SICK netop har sendt på markedet.

Lector621 udfylder et hul i SICKs allerede brede portefølje af 1D og 2D kodelæsere, for med sin meget kompakte løsning giver f.eks. mulighed for en lang læseafstand. Den nye hardwareplatform, nu med multicore processor og moderne CCD med væsentlig højere opløsning end dens forgænger, gør det muligt teknologisk at forbedre synsfeltet, billedkvalitet og  scanfrekvens.

Fra laserscanner til kamera
Med Lector621 får brugeren gode billeder i miljøer med varierende lys takket være intelligent software, variabel belysningsfunktion og en kraftig, multifarvet  og styrbar LED lyskilde, som giver god immunitet mod omgivende lys. Det sikrer samlet set en stabil læsning, selv under skiftende og udfordrende lysforhold.

Lector621 er løsningen for dem, som ønsker at skifte laserskannere ud med kameraer, eller dem som blot vil være godt rustet til fremtidens 2D mærkning. Kameraet kan bruges i mange forskelligartede applikationer, som for eksempel identifikation af 1D eller 2D stregkoder på produkter i en logistikfacilitet. Kodelæseren muliggør track & trace sporingsfunktioner, så man mere effektivt kan spore produktets rute i logistiske processer.

Lector621 kan bruges til kontrol af tryk på print/apply stationer og kodeidentifikation på emballagelinjer. Desuden kan den anvendes til objektidentifikation og andre typisk forekomne opgaver med at læse klartekst,for eksempel batch, serienummer og datotryk.

Fakta om Lector621
Automatisk fokusindstilling og styrbar laserpointer som giver enkelt og hurtig installation.
Komplet enhed - alt onboard, ingen brug for eksterne controllere.
Komplet enhed - Ingen tidskrævende samling af objektiver og lys for at tilpasse til opgaven.
On-board fieldbus

Klonings SD Kort - hurtig oppe igen hvis uheldet er ude.
Nem parametrering via gratis software (Sopas)
Fleksibel tilpasning af outputdata så det passer til PLC/Host format.

Nem og hurtig at idriftsættelse med intuitiv software og auto-setup guides, der fører dig hurtigt i mål.
Flexibel integration på grund af kompakt design samt drejeligt stik; ideel til steder, hvor installationspladsen er trang
Stabil læsning, selv under skiftende lysforhold takket være intelligent styring af lysfølsomhed.

Optimeret hardware samt intelligent dekoder sikrer høj læserate og produktflow, selv ved emner som er meget reflekterende eller beskadigede
Laserpointer og tydelig grøn feedback-LED for succesfuld læsning

-lipe

 

Læs mere om datafangst

27/4 2020