Peg, klik, scan, tast og print

Peg, klik, scan, tast og print

Norris Print-Tech har flere nyheder fra Zebra, som tæller både ringscannere og mobile labelprintere, og som dermed gør varehåndteringen på lagre og i logistikvirksomheder enkel og fleksibel

Zebra RS5100 ringscanner i fjervægtsklassen er en ultrakompakt scanner, der bæres som en fingerring og derfor gør det muligt at scanne med hænderne frie. Norris Print-Tech ligger inde med løsningen

Peg, klik, scan - og aflever data via Bluetooth til et andet device - eksempelvis en håndterminal eller en Mobile Computer fastspændt på armen.

RS5100 ringscanner er nyeste generation af Zebras små ringscannere. Som den hidtil mindste har den en vægt på kun 70 gr, er ergonomisk udformet, og kan bruges med både højre og venstre hånd - eller sidde på håndryggen.

Zebraløsningen scanner  1D/2D stregkoder og er udstyret med bagudvendte dioder til verifikation af vellykket scanning. Der kan vælges mellem to forskellige scan engines, en ren 1D og en 1D/2D engine. Standard batteriet klarer RS5100 op til 14.400 scanninger på én opladning, og den kan oplades uden at afmontere batteriet. Og med en extended battery pack holder batteriet endnu længere og kan desuden anvendes ved lavere minimumstemperatur.

Som en af de mest robuste ringscannere på markedet er Zebra RS5100 IP65 forseglet, droptestet og operationsdygtig i temperaturer fra -20 til +50 grader Celcius.

Mobile labelprintere

Zebras topserie i mobile labelprintere har fået en modeloverhaling. Kraftigt forbedret roaming og mere informativt farvedisplay er blandt nyhederne. Zebras printerserie ZQ600 afløser de hidtidige QLn modeller. Ligesom forgængerne findes de nye printere i tre bredder, 2\" (model ZQ610), 3\" (model ZQ620 og 4\" (model ZQ630) og de er udviklet og optimeret til labels, men kan også printe kvitteringer.

De nye ZQ600 printere byder ud over Bluetooth og 802.11ac WiFi standarden også på 802.11r fast roaming. Det opleves som en klar forbedring med hensyn til kontakt/oppetid rundt i lageret og produktion i forhold til QLn-printerne.

Reaktionstid og parathed er desuden understøttet af såkaldt ’sleep mode med instant wake-up’, så unødvendige reboots undgås både ved WiFi- og Bluetooth-drift. Batterikapaciteten har samtidig fået et kraftigt nøk opad, specielt i den brede ZQ630, der har hele 6800 mAh.

Tilbehørslisten er ganske omfattende med blandt andet truck mount kit, battery eliminator, stort udvalg i ladere til både batterier og kompletprintere og tasker

De nye ZQ600 printeres fremkomst betyder også endegyldigt farvel til QLn serien. QLn 220 og QLn320 udgik af salg i maj 2019 og QLn420 lukker ned med udgangen af marts 2020.

-hawin

Læs mere om datafangst

27/2 2020