Riwal lancerer Augmented Reality i sin App

Riwal lancerer Augmented Reality i sin App

Med den ny teknologi kan den internationale udlejningsspecialist inden for lifte og teleskoplæssere tilbyde sine kunder 'udvidet virkelighed', ved valg af maskiner

Den nye 'Augmented Reality'-funktion vil hjælpe kunder med, at vælge den helt rette lift til deres opgaver og projekter. I MitRiwal app'en kan man søge efter de lifte, som man er interesseret i at leje, og derefter se den lift man har valgt i 'Augmented Reality' (AR). Det virker ved, at man benytter kameraet gennem MitRiwal app'en, og ved brug af AR-funktionen vil liften være illustreret på ens skærm, med liftens originale dimensioner og i præcist de omgivelser kameraet registrerer.

Det er muligt at flytte rundt på liften som vises i AR, både vertikalt og horisontalt for, at kunne afgøre om f.eks. arbejdshøjden for den pågældende lift er passende til den opgave, der skal udføres. Med AR-funktionen vil det ligeledes være muligt at se om en specifik maskine, kan transporteres igennem f.eks. døre, smalle gange eller lignende for, at nå frem til det pågældende arbejdsområde.

AR funktionen vil i første omgang blive lanceret til Iphone og Ipad til IOS-versionen af MitRiwal app'en. Kort efter vil funktionen også være tilgængelig til Android. Riwal's teknologi bag AR-funktionen fungerer på den måde, at de originale tilhørende BIM-filer til liftene er blevet konverteret til AR-filer, hvilket sikrer, at liftene har de rette dimensioner, når de vises i 'Augmented Reality'.

Den første lancering af denne unikke teknologi vil inkludere top 50 af de mest lejede lifte hos Riwal. På sigt vil AR kunne benyttes med samtlige af de lifte, der er tilgængelige på MitRiwal app'en.

Pedro Torres, Riwal Chief Operation Officer (COO) siger:
- Hos Riwal fortsætter vi med at stræbe efter at levere den bedste kundeoplevelse, på enhver mulig måde. Vi er fortrøstningsfulde omkring at implementeringen af denne funktion, vil hjælpe vores kunder med, at træffe bedre beslutninger når det kommer til, at kunne vælge den rette lift, som passer til den enkeltes behov.

-lipe

Læs mere om datafangst

25/4 2019