Robust tablet med RealSense-kamera tager 3D-billeder på farten

Robust tablet med RealSense-kamera tager 3D-billeder på farten

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel RealSense 3D-kamera. Den syv tommer store tablet er ideel til en bred vifte af funktioner, særligt i lager-, transport- og logistikbranchen. Med præcise 3D-målinger op til 10 meter bliver det usynlige synligt.

Den fuldt robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 fås nu med et integreret Intel RealSense D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Med 3D-kameraet bliver det usynlige synligt og dermed kan eksempelvis lagerplads og pakning til distribution optimeres til det yderste.

Den Windows-baserede tablet kan måle og behandle motiver i 3D, og med den praktiske syv-tommer skærm kan 3D-målingerne behandles på stedet og efterfølgende overføres til brug i andre applikationer.

Den har en billedopløsning på 1280x720 og et anvendelsesområde fra 16 cm op til 10 meter, afhængigt af opløsning og omgivelserne, og er velegnet til udendørs brug.

FZ-M1-tabletten kan skræddersyes til specifikke behov og konfigureres, så kameraet kan kombineres med eksempelvis en stregkodelæser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Robust, vejrbestandig og holdbar indefra og ud 
Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og sjettegenerations Intel Core- eller Atom Core-processor.

Den kommer med ni timers batterilevetid med yderligere 20 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestandig og med en skærm, der både er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Det robuste og blæserfri design betyder, at den kan tabes fra en højde på 180 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.

-hawin

 

Læs mere om datafangst

24/4 2018