SICKs outdoorScan3 vinder endnu en pris

SICKs outdoorScan3 vinder endnu en pris

Scanneren, der anvendes til personsikkerhed både inde og ude og desuden leverer måledata til navigation, har fået  'Honorble mention' ved Control Engineers' Choice award i kategorien maskinsikkerhed

OutdoorScan3 fra SICK er den første udendørs sikkerhedsscanner, som er certificeret i henhold til ISO 13849 og IEC/TS62998. Scanneren har vundet flere internationale priser som Moteks handling award ikatagorien automatisering og senest denne 'Honorble mention'

Sikkkerhedsscanneren gør det muligt for mennesker og maskiner at arbejde sammen i industrielle miljøer ved at sikre stationære og mobile applikationer.

Selvkørende vogne som AGC'er og AGV'er kan med scanneren frit bevæge sig ind og ud af haller og bygninger, og det åbner for helt nye arbejdsmuligheder. Scanneren er desuden ideel til at sikre farlige områder omkring stationære, udendørs maskiner og i forbindelse med udendørs trucks.

Der er et stort potentiale for automatisering og effektivisering af intralogistiske processer - ikke mindst i lyset af arbejdet med at indarbejde Industri 4.0 i danske virksomheder.

Med den innovative scanteknologi outdoor-SafeHDDM arbejder outdoorScan3 pålideligt i al slags vejr uanset om det regner, er tåget, om det sner eller om solen bager.  OutdoorScan3 lukker dermed et vigtigt hul i industriel automatisering.

-lipe

Læs mere om datafangst

4/5 2020