Sikker kontrol over håndterminalerne

Sikker kontrol over håndterminalerne

Virksomhedens mobile enheder, såsom håndterminaler og tablets, kan være sårbare over for hackerangreb. SureMDM er løsning til Mobile Device Management, der minimerer risikoen for IT-angreb udefra og som samtidig optimerer tidsforbrug på driften af alle dine mobile enheder. Norris Print-Tech er leverandør af systemet

Del artiklen på

Mobile Device Management - SureMDM. Har du styr på security patches til dine håndterminaler? Bruger du meget tid på at foretage APP-opdateringer til din bestand af håndterminaler og andre mobile enheder? Er det bøvlet at løse betjeningsmæssige udfordringer på mobile enheder lige når kolleger står og har behov for hjælp?

Er det ikke tilfældet, har Norris Print-Tech løsningerne, som kan dæmme op for problemstillingerne. 

Alle håndterminaler som produceres til erhverv og industri kommer i dag med det sikre Android Enterprise operativsystem.

Det betyder, at der fra producenternes side lanceres LifeGuard/Security patches hver eller hver anden måned, som garderer imod at virksomheder kan blive hacket den vej ind via håndterminalerne.

De mange hacker- og ransomware-angreb, som danske virksomheder oplever i dagens Danmark, er stadigt tiltagende. Og det påvirker blandt andet produktionen i de virksomheder, som bliver ramt. 

Norris Print-Tech anbefaler da også at man idag holder sine mobile enheder opdateret med sikkerhedspakkerne, som producenterne stiller til rådighed.

Android Enterprise er netop et sådant system. Det er en anderledes platform end man kender fra almindelige mobiltelefoner, hvor man får skubbet en tilhørende opdatering ud på telefonen.

Enterprise laver ikke den slags udrulninger idet, det den IT-ansvarlige der står for at skubbe opdateringerne ud, typisk på en test-enhed, før man ruller det ud til alle sine enheder.

'Har man mange enheder, er det klart en fordel at have et management værktøj til opgaven', lyder det i en pressemeddelelse fra Norris Print-Tech, som endvidere anbefaler at man sætter et MDM miljø op til opgaven.

NPT forhandler SureMDM og betegner det som et godt og solidt MDM system fra 42gears.

Udover at holde styr på flåden af mobile enheder, kan sureMDM værktøjet:

- Udrulle og installere apps

- Nedlåse mobil-enhederne i Kiosk-mode

- En industribrowser er også med i pakken

- Man kan foretage remote support direkte til håndterminalernes skærm mens man snakker med brugeren over telefonen

Hele eco-systemet omkring udrulning af security patches og operativsystem-opdateringer er endvidere en kernedel af MDM værktøjet.

-hawin

Læs mere om datafangst

20/12 2022