Skarpe nyheder til labelprint og stregkodelæsning

Skarpe nyheder til labelprint og stregkodelæsning

Norris Print-Tech præsenterer nye 2D stregkodelæsere til kabel eller trådløs opkobling og 600 dpi præcisionsprint til indbygning i etiketteringsmaskiner

- Selvom vi i disse tider alle har andre arbejdsvaner end vi er vant til, så kan vi se at der arbejdes og udvikles på fuld kraft blandt mange af vore kunder, og det underbygger vores tro på at der igen er ved at komme stabilitet rundt omkring hos vores kunder. 

Det fortæller leverandøren af professionelle løsninger inden for stregkoder, etiketter og datafangst, Norris Print-Tech A/S.
Aalborgvirksomheden er nu klar med flere nyheder til sine kunder.

Gryphon GM4500 uden bib
Fra Datalogic kommer en ny stregkodelæser, Gryphon GM4500. Den trådløse scanner til både 1D og 2D koder arbejder med et behageligt hvidt læselys, der gør det muligt at læse en stor del af de stregkoder, scannere med rødt-oplyst læseområde kan have svært ved at fange.

Gryphon GM4500 har en 433 MHz opkobling til sin base, et frekvensbånd, der typisk ikke er hårdt belastet og som derfor giver en meget stabil og hurtig forbindelse mellem scanner og base. Der fås også en tilsvarende model GBT4500, hvis der er ønske om Bluetooth-opkobling.

Med Green Spot teknologien får brugeren en tydelig grøn 'bekræftelses-prik' på stregkoden, når den er læst. Dermed kan brugeren slå det traditionelle - og til tider irriterende - bib fra for gennemført scanning og alligevel vide, at læsningen gik som planlagt.

Zebra DS4608 til alle overflader
DS4608 er en videreudvikling af producenten Zebras populære forgænger DS4308, som nu er udgået.
Den nye generation scanmotor gør den meget effektiv til perfekt scanning af både 1D og 2D koder på alle overflader, såvel skærme og blanke overflader som beskadigede og snavsede stregkoder.

Udover SR (standard range) versionen, fås DS4608 i andre scan-engine varianter med hvert sit formål:
HD (high density) for scanning af små koder på tæt afstand.
DPM versionen (direct part marking) for scanning af laser graverede koder på blanke overflader eller med dårlig kontrast, også små koder.

Scanneren er en typisk allround model, som passer til både lagre, laboratorier, lette produktionsmiljøer mv. Som udgangspunkt er alle de nye DS4608 udført i standardplast, men de kan også fås i en hvid HealthCare-version, udført i antimikrobakteriel plast, som typisk anvendes i pharma og medico sektorerne for at minimere mulighederne for bakteriespredning.

PX Q med markedets højeste opløsning
Indenfor labelprinterunits til etiketteringsmaskiner præsenterer Norris Print Tech PX Q fra cabs. Den er nyeste skud på markedet, og slår for alvor tonen an med hele 600 dpi printkvalitet i top-versionen. Det er unikt blandt disse printere og et afgørende kort i f.eks. medicinalindustri, hvor der både er krav til højhastigheds-automatik og særdeles høj printkvalitet.
PX Q printerne fås desuden med sparefunktions på farvebåndene -RibbonSaver-, der særligt er en fordel ved lange eller høje labels, hvor der kun skal printes på mindre dele af labelen. Ligeledes en option, der er særlig for denne cab-maskine.

De næsten terningformede labelprinterenheder er populære i etiketteringsmaskiner, fordi de er så kompakte og dertil med årene har udviklet sig med nogle standardmål, alle producenter overholder.
Derfor kan En PX Q printer erstatte Zebras ZPL-sprog og sættes ind i bestående etiketteringslinier, hvor der ellers sidder Zebra-printere. Eller den kan, f.eks. pga. 600 dpi printkvaliteten, indgå i nye anlæg, hvor der ellers normalt anvendes Zebra-printere, men som bare ikke fås med den højeste printkvalitet. Der er alle muligheder for at indsætte en PX Q i diverse etiketteringsmaskiner, da I/O interfacet kan vælges efter hhv. den 'amerikanske skole' (5V) og den 'europæiske skole' (24V).

PX Q kan ligeledes kombineres med cab's egen IXOR etiketteringsenhed til den såkaldte PIXOR Print & Apply maskine.
Andre moderne bekvemmeligheder såsom farve touch-display er arvet fra cab's SQUIX bordprintere.

Alt ialt er det en stærk labelprinterunit til automatikløsninger i fødevare, medicinal- og møbelindstri mv.

-lipe

Læs mere om datafangst

31/8 2020