Stregkodescannere med høj performance

Stregkodescannere med høj performance

Zebras MC3300 håndterminaler er robuste logistikarbejdsheste, der byder på rigtig mange konfigurationsmuligheder, med hensyn til både formfaktor, scanningsmuligheder og tastaturer

Zebra DS8108 / DS8178 1D / 2D Stregkodescanner er en serie nye stregkodescannere fra Zebra som leverer rigtig høj performance. Den trådløse udgave betegnes DS8178 og den kabelforbundne udgave DS8108.

 
Zebras DS8100-serie udmærker sig ved at kunne læse alle typer stregkoder, reelt uanset stregkodens tilstand

Snavsede, beskadigede og dårligt trykte stregkoder aflæses og dekodes ved hjælp af den indbyggede megapixel sensor, den kraftige 800MHZ processor og den Zebra-unikke PRZM Intelligent Imaging Platform teknologi.

Zebra DS8100-serien scanner på op til 61 cm afstand, og gør det derved let at scanne for eksempel varer i en indkøbsvogn eller scanne hurtigt på bekvem afstand i et lager eller en produktion.

Den kabelfri/trådløse udgave DS8178 er i stand til at scanne uafbrudt i 24 timer på en enkelt opladning, og er desuden udstyret med en batteriindikator, som dirkete viser batteriets status.

DS8178 leveres enten med almindelig liggende lader/base eller med såkaldt Presentation Cradle, hvor scanneren kan stå op og fungere i håndfri mode, hvor scanning foretages straks stregkoden holdes hen foran scanneren.

De typiske anvendelsesområder er butik, lager, billetkontrol, hospitalssektoren og andre steder. Scanneren findes også i en HC udgave til Health Care sektoren.

-hawin

Læs mere om datafangst

6/12 2018