Uni-Cat ruller sig ud – og op

Uni-Cat ruller sig ud – og op

Uni-Cat er en opgradering af de kendte labeloprullere Cat-3, som nu er forsynet med dansearm og labelguide som standard og har software-styring, der tilpasser sig printerens arbejdshastighed

Del artiklen på

Importøren og kompetencecentret for labels og datafangst, Norris Print-Tech, forhandler oprullerne og herfra lyder det, at Uni-Cat oprullerne optræder mere ’blidt’ over for labelprinterne end Cat-3 oprullerne i kraft af dansevalsen og den automatisk styrede oprulningshastighed.

Den softwaremæssige styring ’lærer’ så at sige printeren at kende. Selvom en Cat-3 opruller har den såkaldte firende kobling, arbejder en Uni-Cat alligevel mere smidigt og sikrer således et endnu mere rykfrit oprulningsforløb.

De fås fortsat med både justérbar labelrulleholder, med fast ekspansionsspindel eller med den simple faste kerneholder med vinger. En Uni-Cat kan iøvrigt også fungere som afruller.

Stor kapacitet og mange varianter

Uni-Cat-oprullerne findes i næsten utallige varianter - den mest populære model har justérbar kerneholder, så produktionen har frit spil med hensyn til oprulning, så labels efterfølgende kan monteres i mange forskellige applikatorer.

Fælles for Uni-Cat oprullerne er en særdeles robust konstruktion for print-/oprulningsintensive opgaver. Uni-Cat oprulleren er i praksis standardmodellen af eksterne etiketoprullere og er en opruller der kan stilles i forlængelse af næsten en hvilken som helst etiketprinter.

Klar til A5 etiketstørrelse

Med en banebredde på 155 mm i grundudgaven med justérbar kerneholder dækker Uni-Cat oprullere langt de fleste oprulningsopgaver da de kan stilles op i forlængelse af alle etiketprintere. Oprullerne kan rigelig ’tømme’ etiketrullerne i printernes interne afrullere.

Med bredest tilgængelige ekspansionsspindel kan oprulleren tage rullebredder op til 270 millimeter.

Vælger man en Uni-Cat med den yderst robuste ekspansions-spindel (såkaldt QuickChuck), kan oprulleren håndtere selv meget brede og tunge ruller. Ekspansionsspindler er lette at betjene, når etiketruller skal monteres og afmonteres.

Den mest simple udgave af Uni-Cat oprullere har en simpel fast kerneholder, hvor labelrullen skal presses ind over tre vinger, så labelrullen sidder fast, når maskinen arbejder.

Tilpasser sig automisk

Oprullerne er udstyret med dansearm, der styrer den softwarekontrollerede oprulning. Oprulleren lærer så at sige printeren at kende under arbejdet og autotilpasser selv oprulningshastighed og trækstyrke. Oprulleren holder etiketbanen stram, også når printeren ikke arbejder, men ikke med en styrke, der på nogen måde forstyrrer printningen.

Der er integreret labelguide, så labels rulles pænt op uden at risikere at 'vandre udefter', som det kan opleves ved f.eks. meget smal eller på anden måde 'levende' labelbane.

Uni-Cat oprullerne er en udstyrsudgave af de i forvejen kendte Cat-3 oprullere og kan også fungere som etiketafrullere. Norris Print-Tech leverer fortsat Cat-3 oprullerne.

-hawin

 

 

 

Læs mere om datafangst

25/11 2020