UPS Freight forwarding får topplacering

UPS Freight forwarding får topplacering

UPS Freight Forwarding får en førsteplads i Mastio & Company Performance Benchmarking Award 2018 baseret på interviews med 1.500 globale freight forwarding ansvarshavende beslutningstagere. Hurtige svar på feedback og opgradering af Flex Global View-værktøjet, der giver kunder let adgang til deres transaktioner i en global forsyningskæde, er blandt årsagerne

UPS er blevet tildelt førerpositionen for deres freight forwarding business i den sjette udgave af performance benchmarking-studiet for branchen udført af Mastio & Company. Det uafhængige studie undersøger kundetilfredshed og loyalitet og baseres på interviews udført med mere end 1.500 freight forwarding ansvarshavende beslutningstagere fra hele verden.

- UPS Freight Forwarding lytter omhyggeligt til, hvad deres kunder, særligt små og mellemstore virksomheder fortæller og vi ændrer vores kultur og vores ydelser efter det.

- Denne placering som førende i industrien vidner om den store indsats vores medarbejdere verden over har udført, og viser særligt, hvordan luft- og havtransport har bidraget til de gode tal i fjerde kvartal af 2018, siger Philippe Gilbert, president for UPS Supply Chain Solutions.

Mastio-studiet identificerer områder, der giver stor værdi for freight forwarding speditører og beslutningstagere, inklusive fokus på en sikker forretningsmodel, levering til tiden og valgfrie ydelser.

Alt sammen områder hvor UPS har vist lederskab. Beslutningstagere inden for freight forwarding har også markeret sporing af forsendelser og rettidige notifikationer som afgørende faktorer, der skaber tilfredshed og værdi for deres forretning.

På grund af kundernes fokus på disse punkter annoncerer UPS Global Freight Forwarding en opgradering af Flex Global View, som er en platform, der giver forsendelses og PO sporing med synlighed på tværs af forskellige platforme.

UPS fortsætter med at opdatere platformen cirka hver sjette uge, hvor den nyeste opdatering for eksempel har forbedret rapporteringsfunktionen og udvidet antallet af sprog, der understøttes.

Den nyeste opgradering giver kunder lettere adgang til information fra hele forsyningskæden såsom forsendelser, toldangivelser, lagerbeholdning og ordrer.

Nye funktioner inkluderer:

 

  • Ny visning af forsyningskæden, der gør det lettere hurtigt at se data
  • Ny rapporteringsfunktion der giver adgang til de nyeste funktioner ift. visualisering af data
  • Understøtter spansk, fransk og mandarin (kinesisk)

- Når forsyningskæderne bliver mere komplekse, gør UPS det lettere for kunderne at navigere i de mange facetter af global handel ved at bruge vigtige teknologiske værktøjer, siger sier Mike Harrell, president, UPS Freight Forwarding Europe.

Han fortsætter:

- Vores ekspertise som en af verdens største fragtselskaber og med løsninger som Flex Global View minimerer risiko og maksimerer vores kunders succes.

Ved at bruge det nyeste redskab til at visualisere data, vil Flex Global View hjemmesiden præsentere forsyningskædens transaktioner på en måde, der gør det hurtigt og let at lave lister over specifikke forsendelser og told afgifter. UPS vil implementere forbedringer til Flex Global View i løbet af 2019.

-hawin

Læs mere om datafangst

4/3 2019