Alpi – nu også i KoldingMorten Høgsberg Nielsen, ny filialleder for Alpi i Kolding sammen med John Blæsbjerg, administrerende direktør hos Alpi Air&Sea

Alpi – nu også i Kolding

Med udgangspunkt i erfarne branchefolk har speditionsfirmaet Alpi etableret ny afdeling i Kolding

Stor vækst og kompetente og erfarne medarbejdere med et stort netværk og indgående kendskab til området. Det er den cocktail, Alpi har blandet. Og den danner nu fundament for transportkoncernens nyeste afdeling, Alpi Kolding.

- Det er et område med stort potentiale. Tværfaglige kræfter med udgangspunkt i Kolding, Vejle og Fredericia har gennem længere tid samarbejdet om at skabe landets næste store logistikcentrum i Trekantsområdet, og der er investeret i udvikling af havnen i Fredericia. Vi vil gerne i højere grad være en del af væksten i det område, og derfor har vi etableret os i Kolding, siger John Blæsbjerg, administrerende direktør i Alpi Air & Sea.

At gøre en forskel

Morten Høgsberg Nielsen er ansat som filialleder. Han og de øvrige medarbejdere skal servicere både eksisterende og nye Alpikunder i Trekantsområdet samt i Syd- og Sønderjylland.

- Alpis fokus på nærvær i forhold til kunderne og på at skabe partnerskaber i stedet for klassiske leverandør-kunde-forhold matcher de kompetencer, vi kommer med, samt de rammer vi selv har haft succes med i vores hidtidige kunderelationer, siger Morten Høgsberg Nielsen.

Som han forklarer, hører Alpi hjemme i en verden, hvor man kan gøre en forskel ved at lade mennesker og ikke fastlåste systemer drive værket.

- At sætte mennesker og nærvær i centrum er med til at udvikle og drive en forretning, siger Morten Høgsberg Nielsen og kommer ind på, at medarbejderne er vant til at gå en ekstra mil for hinanden – og for kunderne.

Nye forretningsmæssige perspektiver

Fragt fra Fjernøsten er et af fokusområderne for Alpi i Kolding.

- Vores erfaring i forhold til netop import fra Fjernøsten kan være med til at udvikle dette forretningsområde yderligere. Derudover kan vi fra Kolding trække på de mange og højtkvalificerede kollegaer hos Alpi i Herning, Odense, Padborg og Greve. Vi nyder gavn af den ekspertise, som Alpi har på stort set alle områder – både i Danmark og internationalt, siger Morten Høgsberg Nielsen.

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

6/12 2018
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dansk Halbyggeri

  Dansk Halbyggeri

  Byggeri til erhverv og industri