ALPI og System Transport indgår aftaleAdministrerende direktør hos ALPI Danmark, Kjeld Tygesen og Tony Jakobsen, administrerende direktør hos System Transport glæder sig over aftalen.

ALPI og System Transport indgår aftale

System Transport overtager den 1. juni 2023 ALPIs logistikaktiviteter i Øm ved Roskilde

Del artiklen på

De to virksomheder, som er naboer på Kumlehusvej uden for Roskilde, har gennem nogen tid haft dialog om fremtidige fælles muligheder og et strategisk samarbejde.

Derfor er der nu til gavn for begge virksomheder indgået aftale, som indebærer, at System Transport fremover overtager ALPIs logistikopgaver på Sjælland.

Alle ansatte hos ALPI Roskilde fortsætter deres beskæftigelse hos System Transport.

- Vi skal fortsætte vores vækstrejse på Sjælland og har foretaget større investeringer i automatisering og robotlager i netop vores nuværende logistikfaciliteter i Øm. Med denne aftale får vi yderligere 13.000 kvadratmeter – og ikke mindst dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi vil således råde over i alt 32.000 kvadratmeter logistikfaciliteter i Øm ved Roskilde, siger Tony Jakobsen, administrerende direktør hos System Transport, og fortæller, at er er oplagte synergieffekter i driften ved at udvide med ALPIs faciliteter og aktiviteter.

ALPI fortsætter den sjællandske del af ALPIs internationale transport og speditionsforretning fra sin afdeling i Karlslunde.

- Hos ALPI oplever vi vækst og fremgang i vores internationale transport, som vi har fuld fokus på at ekspandere. Vi koncentrerer fremover vores logistik-aktiviteter med lagerhotel og Pick-pack i Herning, Odense og Kolding. Det er den kommercielle helhedsvurdering, som understøtter vores strategi bedst, forklarer administrerende direktør hos ALPI Danmark, Kjeld Tygesen.

-hawin

FAKTABOKS

System Transport blev grundlagt i 1979 og overtaget af Tony Jakobsen sammen med Dansk Ejerkapital A/S i 2017, med henblik på at udvikle forretningen inden for alle de eksisterende forretningsområder: Lager, Pick-pack, Distribution og Transport. Dertil kommer en Sø-og Luftfragt afdeling, der blev tilføjet som et helt nyt forretningsområde i 2022.

Med de nye lager- og logistikfaciliteter råder System Transport A/S nu over samlet 169.000 m2 fordelt på 7 lokationer; Herning, Taulov, Hornsyld, Køge, Øm ved Roskilde og Koninko i Polen. Desuden udvider System Transport A/S yderligere med 26.300 m2 state-of-the-art lager- og logistikbygning nær Vejle, som vil stå klar i 2024.

ALPI er en del af ALPI Group, som tilbyder full-service transport og logistik Worldwide med afdelinger i 77 lande. ALPI blev etableret i Danmark i 1992 med hovedkontor i Herning – og afdelinger i Kolding, Karlslunde, Padborg og Odense.

 

Læs mere om lagerhoteller

16/5 2023
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer