Bring er flyttet ind i nyt logistikcenter i Taulov og melder klar til Black Friday

Bring er flyttet ind i nyt logistikcenter i Taulov og melder klar til Black Friday

De første pakker blev natten til lørdag sendt gennem Brings nye logistikcenter i Taulov. Det er Brings anden terminalåbning i Danmark i år, og erstatter terminalen i Kolding. Det betyder at Bring udvider kapaciteten markant allerede inden Black Friday

Brings nye logistikcenter i Taulov er strategisk placeret i trekantområdet, og bliver et knudepunkt for distributionen i Danmark og den stigende Europatrafik.

Logistikcenteret er bygget til at håndtere fremtidens e-handel og ikke mindst stigningen i antallet af pakker. Ligesom logistikcenteret i Greve, er bæredygtighed også her tænkt ind i bygningen, der blandt andet opvarmes af et luft-vand-varmeanlæg.

- Investeringerne i to nye logistikcentre skal ses i lyset af, at flere webshops og e-handelskunder vælger Bring. Alene i 2020 har vi allerede oplevet en stigning på 30 % i antallet af pakker til danskerne og forventer en yderligere stigning i løbet af Black Friday og Jul på 40 %. Vi har de sidste par uger arbejdet hårdt for at færdiggøre de sidste tests af det nye sorteringsanlæg, og vi står derfor langt stærkere til Black Friday med endnu større kapacitet, siger Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark.

Højteknologisk og grønnere logistikcenter

Med flytningen til Taulov, øger Bring kapaciteten markant, da kapaciteten udnyttes langt bedre og endnu smartere. Sorteringsanlægget giver blandt andet mulighed for at tilbyde modtagerne endnu flere valgmuligheder under pakkens rejse, som f.eks. ændring af leveringssted. Samtidig kan anlægget sortere på geokoordinater, der optimerer chaufførernes ruter, og dermed mindsker antallet af kørte kilometer.

- Vi vil være kundernes førstevalg, derfor arbejder vi konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere det kræver også en god infrastruktur, siger Per Buus.

- Vi vil over de næste par år øge antallet af medarbejdere yderligere, i takt med at antallet af pakker vokser. Selvom vi har godt med plads nu, er selve terminalen allerede forberedt på at kunne udvides i takt med at e-handlen vokser, siger Per Buus, Salgsdirektør for Bring i Danmark.

Sikkerhed frem for alt

Vi har haft stort fokus på at forbedre arbejdsmiljø, indeklima og sikkerhed på det nye logistikcenter. Lige nu testes blandt andet et system, der låser lastbilen fast til rampen, for at minimere risikoen for ulykker.

- Vi har et ansvar for, at vores medarbejdere kan føle sig trygge, når de er på arbejde, derfor er sikkerhed en væsentlig faktor, både i forhold til allerede installerede løsninger men også at vi forsætter med at teste og se mulige forbedringer, afslutter Per Buus.

Mere om Logistikcenter Taulov:

  • Logistikcenter Taulov, Kongens Kvarter 14, 7000 Fredericia
  • 6.401 kvadratmeter terminal
  • 800 kvadratmeter administration

Læs mere om lagerhoteller

19/11 2020