COOP lukker centrallager i Vejen

COOP lukker centrallager i Vejen

I forbindelse med at COOP har valgt at lukke sit centrallager i Vejen ned fik Colliers opgaven med at finde en ny samlet lejer til det ca. 30.000 kvadratmeter store lagerkompleks

Ud over størrelsen, var udfordringen at udlejningen skulle ske i fuld fortrolighed. Dette var alene muligt da Colliers også i denne sektor for logistik og lager, har et bredt netværk og kendskab til aktuelle søgninger. Potentielle lejere blev identificeret og den nye lejer bliver Prime Cargo A/S.

Prime Cargo leverer løsninger til lagerlogistik og international transport og overtager lageret når COOP flytter ud.

Da Prime Cargo mangler plads midlertidigt, har Colliers samtidigt formidlet et midlertidigt lejemål til samme lejer ved Kolding. Lokalerne i Kolding er et højlager, der tidligere har været benyttet af VELUX som centrallager, men som VELUX nu i en periode ikke har behov for.

Her har Colliers netop formidlet udlejning af knap 10.000 kvadratmeter højlager (14 m indvendig højde) til henholdsvis Prime Cargo og logistikvirksomheden Godshotel.dk, som netop har overtaget lokalerne 1. maj. 

- Logistikmarkedet er i forandring og med stor efterspørgsel, i hele Trekantområdet, udtaler erhvervsmægler Hans Holmann fra Colliers i Vejle som er specialist på området og som i samarbejde med direktør og partner René Neesgaard har håndteret sagerne.  

- Vi har kørt udlejningen af COOPS ejendom i Vejen i en stærkt fortrolig proces, og vi er glade for, at vi lykkedes med at finde en lejer til hele arealet, det var et stort ønske fra COOP. Desuden var det vigtigt, at lejer kunne overtage på det rette tidspunkt, udtaler René Neesgaard, direktør Colliers Vejle.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

3/5 2019