Ejendomsudlejeren Verdion opruster i Danmark og Sverige  Peter Michael Tetzlaff, Head of Investment hos Verdion.

Ejendomsudlejeren Verdion opruster i Danmark og Sverige

Europæiske Verdion styrker sin tilstedeværelse i Danmark og Sverige med nye, tunge profiler og nye afdelinger. Målet er at øge virksomhedens investerings- og udviklingsaktivitet i regionen

En portefølje af logistikejendomme på 1,5 milliarder euro, det er hvad den europæiske ejendomsudvikler inden for logistikejendomme, Verdion, har opbygget siden 2013.

Det er sket i kraft af nye projekter og ombygninger i Tyskland, England, Norden, Benelux og Tjekkiet.

Efter flere udviklingsprojekter med logistikejendomme i Storkøbenhavn opruster Verdion nu i Danmark, hvor virksomheden åbner en dansk afdeling med en tung profil inden for logistiksektoren, Peter Michael Tetzlaff som Head of Investment.

Peter Michael Tetzlaff kommer fra CBRE’s Capital Markets Team og vil både udvikle Verdions projekter i Danmark såvel som i Sverige, hvor den paneuropæiske virksomhed også opruster.

Oprustningen kommer på et strategisk velvalgt tidspunkt. CEO for Verdion, Michael Hughes, udtaler:

- Der er betydelige muligheder for vækst i de nordiske lande, og der er lige nu stor forskel på, hvad forbrugerne forventer og den standard og mængde af logistikkvadratmetre, der rent faktisk er til rådighed på markedet lige nu, ikke mindst når det kommer til e-handel. Den store efterspørgsel efter plads går hånd i hånd med en stigende interesse efter logistikgrunde af høj kvalitet, man kan råde over i længere tid, siger han.  

-hawin

 

Læs mere om lagerhoteller

3/3 2021