Frode Laursen køber grund i Eskilstuna, Sverige

Frode Laursen køber grund i Eskilstuna, Sverige

Den nordiske logistikvirksomhed har erhvervet 175.000 kvadratmeter stpr grund i den eftertragtede Eskilstuna Logistikpark, syd for Stockholm

Frode Laursen har købt 175.000 kvadratmeter grund i Eskilstuna Logistikpark, der med en beliggenhed tæt på Stockholm og direkte adgang til motorvejs- og jernbanenettet ligger strategisk godt placeret for at dække det befolkningstætte Mälardalen.  

Eskilstuna Logistikpark passer rigtig godt til Frode Laursen, der via store multishare logistikcentre og et omfattende distributionsnetværk håndterer dagligvarer for mærkevare-leverandørerne ud til retailers og butikker.

- Eskilstuna Logistikpark har en fantastisk god placering for en virksomhed som vores, og vi er meget glade for at have erhvervet grunden, siger Frode Laursens koncerndirektør Thomas Corneliussen og fremhæver det gode samarbejde med kommunen.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde om grundkøbet, og vi ser virkelig frem til at etablere os i Eskilstuna. I Sverige har vi forvejen flere store logistikcentre omkring Göteborg og Helsingborg, hvor vi beskæftiger et stort antal medarbejdere.

Også Eskilstuna glæder sig til at kunne byde Frode Laursen velkommen: 

- Vi ser frem til et godt samarbejde og til at støtte Frode Laursen i deres udvikling. Denne store investering er et bevis på, at Eskilstuna tilbyder de rette betingelser for effektiv og bæredygtig logistik, siger David Hoffmann, VD, Eskilstuna Logistik & Etablering AB.

Frode Laursen købte allerede de første 40.000 kvadratmeter i Eskilstuna tilbage i 2016, og de kvadratmeter er nu blevet suppleret med yderligere 135.000.

- Det er glædeligt, at en af Nordens største aktører inden for lager og logistik vælger at etablere sig i Eskilstuna Logistics Park. Med det ekstra areal kan Frode Laursen udvide og fortsætte med at vokse bæredygtigt i Eskilstuna for sine kunder i Stockholm-Mälardalen i mange år fremover, hvilket skaber betingelser for mange nye job, siger Mikael Johnsson, etableringschef, Eskilstuna Logistik & Etablering AB.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

11/12 2020